HAOS U ZADRUZI, SANJA NASRNULA NA MATORU! Obezbeđenje je odmah reagovalo, obe su stravično URLALE!
Foto: youtubescreen

STRAŠNO

HAOS U ZADRUZI, SANJA NASRNULA NA MATORU! Obezbeđenje je odmah reagovalo, obe su stravično URLALE!

Matora je u naletu besa otišla do spavaće sobe i donele cedulje koje je Stankovićeva dobila krišom, koje je Veliki šef uzeo

Objavljeno:

Sukob bivših partnerki Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković se potpuno zahuktao.

Matora je u naletu besa otišla do spavaće sobe i donele cedulje koje je Stankovićeva dobila krišom, koje je Veliki šef uzeo. Tomićeva je dala M arku Đedoviću da pročita tekst, u kom je Sanja obaveštena da se skloni od Anđela Rankovića.

- To su dve devojke koje su mene podržavale, postoji mogućnost da si se ti dogovorila sa njima da ti pošalju ovde poruke! - pravdala se Sanja.

Jovana Tomić Matora
foto: youtubescreen

- Nije tačno, niti sam znala da postoji kolekcija, nemoj da manipulišeš. Stvari su stigle kada su došli kostimi za Rialdin rođendan! Duks koji je bio za Sanju, bio je u mojim stvarima, rečeno mi je da je crveni Sanjin, a moj plavi. Nosila sam ceo dan duks, vidim nešto šuška, bilo mi je neobično, svaki duks na tom delu je bio odšiven! Ermina je videla! - rekla je Matora.

- U porukama piše da je dogovoreno da se na taj način šalju poruke i da će se na taj način ubuduće slati - rekla je voditeljka Dušica.

- Je l' te nije sramota? Nemoj da me guraš! Zašto radiš ovo?! Zašto radiš ovo?! Šta sam ti uradila! - urlala je Sanja koja je odgurnula Matoru, a potom je uletelo i obezbeđenje kako ne bi njihov sukob eksalirao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.