DARKO LAZIĆ PONOVO DIVLJA! Nastavio sa BRZOM VOŽNJOM iako je jedva ostao živ nakon saobraćajke! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

STRAŠNO

DARKO LAZIĆ PONOVO DIVLJA! Nastavio sa BRZOM VOŽNJOM iako je jedva ostao živ nakon saobraćajke! (FOTO)

azić je doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu, a nekoliko meseci borio se da preživi. Sudeći po ovoj pevačevoj objavi izgleda da nezgoda na njega nije ostavila traume

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić poznat je kao ljubitelj brze vožnje, a u tome u prilog ide i njegova najnovija objava na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Lazić je objavio snimak koji prikazuje kontrolnu tablu na automobilu gde se vidi da mašina ide pun gas do 160km/h, a do kraja videa prelazi i tu brzinu.

Darko Lazić
foto: instagramscreen

Darko se pohvalio koliko se brzo automobil kreće, iako ga je prekoračenje brzine pre dve godine umalo koštalo života. Lazić je doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu, a nekoliko meseci borio se da preživi. Sudeći po ovoj pevačevoj objavi izgleda da nezgoda na njega nije ostavila traume, pa se Lazić osmelio da ponovo uživa u brzoj vožnji.

Podsetimo, Darko Lazić danima je u centru skandala zbog raznih priča o dugovanjima. Lazić je na tu temu nedavno dao komentar:

Darko Lazić
foto: Instagram

"Bolje da kažu da dugujem nego da mi traže na zajam. Svašta se piše i priča, imam neka dugovanja, ali su sitna i minorna u odnosu na cifre koje se spominju. Kad počnem da radim, vratiću ga. Tu nema problema. Što se tiče Zorice Marković moja vrata su joj otvorena. Neka dođe i kaže šta joj dugujem, nije problem. Daću novac, ako postoji taj dug. Preko moje grbače se lako postaje poznat. Ko god ne može medijski da se eksponira oplete po meni", pričao je Darko.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.