BILA JE NA LOŠEM GLASU! Retko ko je voleo ovu učesnicu u prvom “Velikom Bratu”, rijaliti joj nije doneo DOBRO!
Foto: Printscreen/youtube

šteta

BILA JE NA LOŠEM GLASU! Retko ko je voleo ovu učesnicu u prvom “Velikom Bratu”, rijaliti joj nije doneo DOBRO!

Jelena je priznala da joj ova avantura nije donela nove poslovne prilike, kao pojedinima koji su se proslavili u ovakvim TV formatima

Objavljeno:

Lepa Novosađanka Jelena Provči učestvovala je u prvoj sezoni rijaliti šoua “Veliki Brat” na ovim prostorima 2006. godine.

Važila je za jednu od najlepših ukućanki i za devojku bez dlake na jeziku, te je često ulazila u konflikte sa cimerima. Mnogima je bila najantipatičnija učesnica u prvom “Velikom Bratu”, a ona je 13 godina nakon izlaska iz rijalitija dala svoj sud o učešću u ovom projektu.

Jelena je priznala da joj ova avantura nije donela nove poslovne prilike, kao pojedinima koji su se proslavili u ovakvim TV formatima.

“Nije… Nažalost, sve to je usporilo moje poslovanje, jer sam bila predstavljena u lošem svetlu uz pomoć montaže, sečenih rečenica, izvlačenja iz konteksta i to nije bila odskočna daska za posao. Nije mi donelo apsolutno nikakvu korist…”, izjavila je Jelena 2019. godine za “mojnovisad.com”.

Jelena je otkrila i kako je zapravo postala rijaliti učesnik.

“Najzanimljivija priča u vezi sa mojim ulaskom u rijaliti “Veliki brat” jeste što se nisam ni prijavila, već se dogodila situacija da su se moja najbolja drugarica i tadašnji momak prijavili i ja sam išla na kasting sa njima ne bih li im dala podršku. Bio je 26. decembar i jako hladan dan – smrzavali smo se. Tada nas je moj dečko sproveo preko reda kako ne bismo čekali duže i uveli su nas u prostorije u kojima se održavao kasting gde mi je prišla devojka koja je bila zadužena za numeraciju i nalepila broj i rekla mi da pođem sa njom. Govorila sam joj da ja nisam prijavljena, ali nije vredelo. Tako sam ušla u kandidaturu, a onda i u uži izbor nakon čega sam kao trinaesti kandidat plasirana u program ‘Velikog brata'”, ispričala je ona, a onda se osvrnula na sadašnje rijaliti programe.

“Mi smo u prvoj sezoni bili u potpunosti nesvesni kamera. Nismo znali šta se dešava oko nas, ni kada se emitujemo i samim tim smo bili jako prirodni i nismo obraćali pažnju na to da li se snimamo i jesmo li uopšte u kadru. Bila sam svesna kamere samo onda kada bi se začulo zujanje, odnosno pomeranje, i bila sam ista kao i u privatnom životu. Nije bilo nikakvih strategija, planiranja u poređenju sa današnjim rijaliti programima u kojima je sve iscenirano i planski odrađeno što nema nikakve veze sa nekadašnjom pričom, ali prošlo je trinaest godina i za to vreme se emitovalo bar jedno dvadesetak rijalitija, pa je samim tim priča totalno drugačija”, zaključila je Provči.

Jelena Provči
foto: Prinscreen

Jelena danas živi u Novom Sadu, vlasnica je jedne picerije, a kada je reč o privatnom životu, majka je sina kojeg često pokazuje na društvenoj mreži Instagram.

Bivša rijaliti zvezda je i danas veoma lepa, a izgleda gotovo isto kao pre 15 godina kada smo je gledali u kući “Velikog brata”.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.