POZNATA PO BOŽANSKOJ LEPOTI I BURNOM ŽIVOTU! Putin je glumicu zvao na večeru, pa ju je posle sačekao ZATVOR!
Foto: Print Screen Youtube

hit

POZNATA PO BOŽANSKOJ LEPOTI I BURNOM ŽIVOTU! Putin je glumicu zvao na večeru, pa ju je posle sačekao ZATVOR!

Nije imala sreće u životu

Objavljeno: 19:12h

Glumica Ornela Muti je popularnost u rodnoj grudi, Italiji, stekla sredinom sedamdesetih u jednoj seriji, a svet je njena hipnotišuća lepota očarala posle uloge princeze Aure u "Fleš Gordonu".

Ornela Muti
foto: Print Screen Youtube

Rođena je 1955. godine. Sa deset godina njenu porodicu je zadesila tragedija, otac joj je stradao pod misterioznim okolnostima. Prvi brak je imala sa kolegom Alesiom Oranom, ali uz njega nije pronašla sreću.

Dok su mnogi ludeli za njom, ona je jurila samo jednog muškarca- Federika Fakinetija. Obasipao ju je poklonima, živela je luksuznim životom, ali ju je on ostavio tvrdivši da je dosadna i u krevetu i za svakodnevnu komunikaciju.

Ornela je pored svoje fatalne lepote postala čuvena i po brojnim skandalima. Završila je u zatvoru zbog utaje poreza, a 2015. osuđena na osam meseci ili kaznu od 300.000 dolara jer je odbila da odigra predstavu koju je trebalo. To je uradila jer ju je Vladimir Putin zvao na večeru. Njena ćerka našla se na meti javnosti kada se slikala skroz obnažena, a još veći skandal je nastao kada se saznalo da ju je fotografisala upravo slavna glumica.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.