TAKI MAJIN OTAC NAJBRUTALNIJI DO SADA: Bolje što se nismo sreli, ko zna šta bi bilo! HAOS ovo morate čuti!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

TAKI MAJIN OTAC NAJBRUTALNIJI DO SADA: Bolje što se nismo sreli, ko zna šta bi bilo! HAOS ovo morate čuti!

Radomir Marinković Taki ističe da Janjuš nije prava prilika za njegovu naslednicu i da ih "ludačka ljubav" nigde neće odvesti

Objavljeno:

Jedna od najturbulentnijih veza u "Zadruzi" jeste sigurno romansa Maje Marinković i Marka Janjševića Janjuša, koju zadrugarkin otac Taki nikako ne podržava.

Majin otac, Radomir Marinković Taki ističe da Janjuš nije prava prilika za njegovu naslednicu i da ih "ludačka ljubav" nigde neće odvesti.

- Maja je moje jedino dete, ja nju volim najviše na svetu, a to što se ona zaljubila u pogrešnog muškarca, ja to ne podržavam. Ja nisam za tu vezu - priča Taki.

maja marinković
foto: Youtubescreen

- Mislim da ona ne bi volela da ja budem tamo. Ne bih dozvolio da neko tuče i ponižava moje dete. Ne bih mogao da se suzdržim tamo. Ja sam staložen čovek, ali ne mogu da gledam da moju ćerku neko tamo tuče, šutira... Maja nije zlato, ne mogu da se ponosim time, ali ona je moje dete - priča Taki, a onda se osvrnuo na Janjuša.

zabava, zadruga, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

- On voli Maju, sa jedne strane, Maja je super cura, atraktivna. On je svestan da Maju ne može da sačuva. Ona želi da je ceo grad gleda, najlepše se oblači u kući, a on ne može to sve da obuzda. Sa druge strane, razumem i njega... On je čovek izgubio brak, ali da on tuče i ponižava, to ne podržavam. Ona nije došla tetki na godinu dana jer je bila plava, pretučena, ja to nisam znao, saznao sam u novinama. Kada sam krenuo da ga tražim, on je već bio u karantinu i bolje što se nismo sreli, ko zna šta bi bilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.