OPA BATO, RASKRINKAN DO SRŽI! Otkriven TAJNI PLAN Tome Panića, sada je jasno zašto je bio sa NJOM, čista KORIST!
Foto: Printscreen Instagram

AU!

OPA BATO, RASKRINKAN DO SRŽI! Otkriven TAJNI PLAN Tome Panića, sada je jasno zašto je bio sa NJOM, čista KORIST!

Ulazak Nadežde Biljić u "Zadrugu 4" ostvarenje je najgorih noćnih mora Tome Panića, a pevačici je pošlo za rukom da zapanji sve gledaoce i učesnike ovog rijaliti šou-programa raskrinkavanjem tajnog plana kojim je njen nevenčani suprug hteo da se obogati.

Objavljeno:

- Tomo, sa tobom sam bila samo zbog s**sa! Dobar si j***č! Jedino to i ništa više! Ti si dokazao da si sa mnom bio samo zbog novca. Hteo si da mi budeš menadžer, da ja pevam, donosim novac kući, a ti da juriš k***e! - ispričala je pevačica, što je ispraćeno nemalim brojem komentara zadrugara.

- Želeo si da slušam sve što mi kažeš, da te vodim na nastupe, pa da brinem da li ćeš da se napiješ i da mi praviš ljubomorne scene. Nikada me nisi voleo, bilo te je sramota da ostaviš bolesnu ženu, koja je na insulinu, i dete, koje se hrani na sondu, pa si došao ovamo da to uradiš!

Nadežda Biljić
foto: youtubescreen

- Stalno si me vređao i omalovažavao. Govorio si mi da ti j***š top-modele, a da mene j**u klošari. Nazivao si me k***om. Zašto si mi onda napravio dete?! Zašto si mi, ako sam već nemoralna, obećavao i da ćeš da mi napraviš ćerku?! - nije prestajala da "sipa" Nadežda.

- Ti bi voleo da sam ja bila nevina kad smo se upoznali. E, pa, nisam! Smradu jedan, propali manekenu, kriminalcu u pokušaju!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/PulsOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.