NIJE SLUŠALA LEKARE BLOGERKA ZORANNA PONOVO OPERISANA! Šokirala pratioce šta je uradila sa GRUDIMA ponovo!
Foto: Printscreen Instagram

ŠOKIRALA PRATIOCE

NIJE SLUŠALA LEKARE BLOGERKA ZORANNA PONOVO OPERISANA! Šokirala pratioce šta je uradila sa GRUDIMA ponovo!

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah ponovo je imala operaciju grudi, jer nije poslušala lekare kada se radi o veličini koju su joj predlagali

Objavljeno:

- Imala sam pre šest dana drugu operaciju grudi, jer nisam poslušala lekare - rekla je blogerka

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah ponovo je imala operaciju grudi, jer nije poslušala lekare kada se radi o veličini koju su joj predlagali.

Blogerka je istakla da je želela male grudi, ali je u tome "preterala", pa se zbog prevelikog razmaka između grudi ponovo podvrgla drugoj operaciji.

Zorana
foto: Printscreen instagram K1 tv

- Imala sam pre šest dana drugu operaciju grudi, jer nisam poslušala lekare. Moj grudni koš je veći od grudi koje sam želela - htela sam male grudi. Međutim, desilo se ono na šta su mi ukazivali i morala sam da se podvrgnem drugoj operaciji - rekla je Zorannah.

- Nisam ih još uvek videla jer sam još uvek otečena, ali oporavak sada mnogo brže ide i manje boli. Sve mogu da radim, počela sam i da vozim - rekla je blogerka u jutarnjem programu "Uranak" na K1 televiziji.

Zorana je progovorila o svim zahvatima koje je imala, a istakla je da se ne kaje ni zbog čega, već joj je cilj da izgleda lepše nego pre operacija.

Zoraan
foto: Printscreen instagram K1 tv

- Ne kajem se ni zbog jedene intervenicije koju sam imala. Usne sam radila sa 18, imam i filere u licu. Meni je najvažnije da izgledam lepše nego što sam izgledala - rekla je blogerka.

Zorana je ranije ispričala o čemu je pričala sa hirurgom i konstatovala da je pogrešila jer ga nije poslušala:

- Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.