ZALJUBILA SE DO UŠIJU I NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE U NJEGOVOM PRISUSTVU: Voditeljka Parova otkrila sve o romansi!
Foto: Printscreen instagram

ZALJUBILA SE

ZALJUBILA SE DO UŠIJU I NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE U NJEGOVOM PRISUSTVU: Voditeljka Parova otkrila sve o romansi!

Zaljubila sam se u njega i shvatila sam da ne mogu da se kontrolišem u njegovom prisustvu

Objavljeno:

Voditeljka Kristina Iglendža je otkrila za portal ''Puls online'' sve detalje veze sa sada već bivšim učesnikom Parova, Mladenom Vuletićem.

Naime, grupa učesnika Parova među kojima je Mladen je krenula na produkciju Parova, napustivši luksuznu vilu. U svom tom haosu, rodila se ljubav između Kristine i Mladena koja se nije ispoljavala dok je ona vodila emisiju, već nakon diskvalifikacije Vuletića.

Kristina Iglendža
foto: Printscreen

To se dogodilo vrlo spontano, uopšte mi nije bio interesantan dok sam vodila unutra. Baš mi je bio antipatičan. Tek sam kasnije videla da je inteligentan, zanimljiv. Zaljubila sam se u njega i shvatila sam da ne mogu da se kontrolišem u njegovom prisustvu, a znam da moram da budem profesionalna, ipak sam voditeljka. On mi je rekao da se zaljubio u mene čim me ugledao - rekla je Kristina, a onda je otkrila da više ne sarađuje sa televizijom Hepi:

Sve je ovo uticalo na moju karijeru, Hepi i ja više ne sarađujemo. Veza se dogodila kada je on izašao. Emocije i pogledi su postojali u toku ''Parova''. U pregovorima sam sa jednom televizijom. Čim se neka vrata zatvore, druga se otvore - otkrila je ona.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen Youtube

Voditeljka ne krije da je oduševljena Mladenom, a za portal Puls online je otkrila da je on van kamera drugačija osoba:

Mladen uopšte nije ženskaroš kada se ugase kamere. Najbolji muškarac koga sam ja mogla da dobijem. Vrlo je pažljiv, divan, drži me kao malo vode na dlanu. Prezanimljiv, prezgodan, sve imam kraj njega - završila je ona, a u glasu joj se čulo da je presrećna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.