ESPRESO OTKRIVA: Učesnici "Parova" koji su pobegli iz vile u Zemunu hoće da uđu u "Zadrugu"! DŽABE SE NADAJU?!
Foto: Printscreen

šok!

ESPRESO OTKRIVA: Učesnici "Parova" koji su pobegli iz vile u Zemunu hoće da uđu u "Zadrugu"! DŽABE SE NADAJU?!

Na društvenim mrežama proteklih dana su osvanule informacije da će bivši učesnici "Parova", zbog kojih je prošlog vikenda policija dolazila u vilu na "Happy televiziji", uskoro ući u konkurentsku "Zadrugu". Međutim, kako portal Espreso.co.rs saznaje, od toga neće biti ništa.

Objavljeno:

– Na "Pinku" uopšte nisu zainteresovani da zovu u "Zadrugu" one koji su na nasilan prekinuli program u "Parovima" - otkriva za naš portal izvor iz produkcije na "Pinku".

Sumnja se da je prava želja spornih bivih učesnika "Parova" u tome da izblefiraju i da navedu produkciju "Happy televizije" da ih vrate da oni ne bi otišli u "Zadrugu", ali kako saznajemo, to će ostati samo na blefiranju, jer na rijalitiju u "Pinku" oni nisu dobrodošli.

zabava, rijaliti, zadruga
foto: Damir Dervišagić

Da podsetimo, proteklog vikenda, iz "Parova" je policija odvela Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikolu Lakića i Coku, kao i Karađorđa Subotića.

Jedna od retkih rijaliti zvezda koja je bila u "Parovima" u aktuelnoj sezoni, ali kojoj nije zabranjeno da bude učesnica i "Zadruge" je Jelena Golubović, jer u njenom ugovoru sa "Happy" ne postoji zabrana učešća u drugim rijalitijima.

Inače, ove subote nas očekuje novo ubacivanje u "Zadrugu", kada se očekuje da se na imanje u Šimanovce vrati i Marija Kulić.

Bonus video:

M.V


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.