ONA U PETOJ DECENIJI GORI OD SE*SEPILA: Svaka devojka može da joj pozavidi na telu, a tek da vidite STRUK! (FOTO)
Foto: Printscreen youtube

KAKVO TELO

ONA U PETOJ DECENIJI GORI OD SE*SEPILA: Svaka devojka može da joj pozavidi na telu, a tek da vidite STRUK! (FOTO)

Nina je na Instagramu oduševila svoje pratioce novom fotografijom na kojoj je pozirala u sivoj rolci i crnoj uskoj suknji koja prati njenu liniju tela, te je istakla i figuru

Objavljeno:

Pevačica Nina Badrić u 48. godini pleni mladolikim izgledom

Naime, Nina je na Instagramu oduševila svoje pratioce novom fotografijom na kojoj je pozirala u sivoj rolci i crnoj uskoj suknji koja prati njenu liniju tela, te je istakla i figuru.

"Digni glavu gore mila ljubica...", napisala je ona u opisu fotografiji, a ubrzo su usledile hiljade lajkova i komentara.

Inače, Badrićeva je pre nekoliko meseci istakla da joj smeta što se izgled pevačica konstantno komentariše, zbog čega su i pod pritiskom.

" Ali ono što mi smeta je činjenica da se težina gleda i meri u našem poslu. To je takav estetski teror nad svakom pevačicom, da je već postalo degutantno. Najpre se komentariše kako izgleda, pa kako se oblači, a na poslednjem je mestu šta je ta osoba dala svojoj publici", rekla je ona i dodala:

"Taj teror postao je naporan na svakodnevnom nivou. Muškarac koji pet dana nosi istu odeću i ima pivski stomak je "šarmantan", a žena koja posle porođaja ima kilograme viška, to je nedopustivo. Šalje se jedna "Instagram slika" stvarnosti koja je potpuno pokvarila estetske kriterijume", rekla je Nina gostujući u emisiji. "Friday live".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.