TOMINA MAJKA VAN SEBE ZBOG PRETNJI NADEŽDE BILJIĆ! Prijaviće je policiji evo šta je poručila!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

TOMINA MAJKA VAN SEBE ZBOG PRETNJI NADEŽDE BILJIĆ! Prijaviće je policiji evo šta je poručila!

Jasmina Panić se oglasila za domaće medije, nakon što su objavljene fotografije pretučenog Tome Panića, te izjavila da su se nastavile navodne pretnje od strane Nadežde Biljić i nakon što su ove fotografije ugledale javnost

Objavljeno:

Jasmina Panić se oglasila za domaće medije, nakon što su objavljene fotografije pretučenog Tome Panića, te izjavila da su se nastavile navodne pretnje od strane Nadežde Biljić i nakon što su ove fotografije ugledale javnost.

Ja mojoj deci nisam rasturala brakove, i dalje sve njene laži i pretnje. Sada ću ja otići u policiju za uznemiravanje jer ja njoj ne pišem niti joj odgovaram. - rekla je Jasmina, pa dodala:

foto: Printscreen

Ona mene uznemirava, a ja se nje ne plašim. To može u svojoj kući, a meni više neće. Za sve pretnje koje piše i iznosi laži... Ja treba da trpim zato što mi je rodila unuče, da gazi po meni, a ja joj ništa nisam uradila, može slobodno da piše svuda redom sve najgore omeni. Ne daje joj to za pravo jer sam i ja majka... I ja sam prolila zbog nje mnogo suza, zbog njenih laži. Ne pita se kako je meni - poručila je Jasmina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.