ŠOKANTNO, TOMINA MAJKA UPLAŠENA ZA SVOJ ŽIVOT! Od Nadežde je dobila OVE pretnje, seje STRAH, puna je MRŽNJE!
Foto: Printscreen Instagram

STRAŠNO

ŠOKANTNO, TOMINA MAJKA UPLAŠENA ZA SVOJ ŽIVOT! Od Nadežde je dobila OVE pretnje, seje STRAH, puna je MRŽNJE!

Rat koji su započele Nadežda Biljić i majka njenog nevenčanog supruga Tome Panića, Jasmina, polako dostiže svoj vrhunac. Poslednjih dana pale su teške reči sa obe strane, a Jasmina je za otkrila da joj je Nadežda slala preteće poruke.

Objavljeno:

“Ja nju više ne mogu da trpim, sve te laži i izmišljotine su strašne. Ona je prva sve ovo pokrenula, počela je da iznosi uvrede javno i da me spominje, da me meša u sve to. To što ona priča nema veze s mozgom. Ne znam kako može da izjavi da je moj sin zaljubljen u mene, to je bolesno. Ja uopšte nemam neki veliki uticaj na Tomu, on mene za mnoge stvari u životu nije poslušao… Nadežda je samo bolesno ljubomorna na mene, a ja ne znam zbog čega. Ona mene tako da spaja sa mojim detetom, to je nešto najbednije”, počela je priču Tomina majka.

foto: Printscreen

Ona se osvrnula i na Nadeždine tvrdnje o tome da joj je Toma udario šamar na jednoj slavi dok je još bila trudna.

“To za šamar na slavi je istina, znam to. Nadežda me je zvala, ja sam tada dobila slike mog pretučenog sina. Oba oka su mu bila zatvorena. U toj kući njenih prijatelja on je bio pretučen zbog tog šamara. Dva momka, njeni prijatelji skočili su na Tomu tada i prebili ga. On je meni rekao tada joj je opalio šamar, jer mu je rekla: ”Je**la te mama”. Nije samo Toma takav, i moj stariji sin je takav. Nisu samo moja deca takva, jednostavno takvi su sinovi. Ja sam im rekla da nikad ne smeju da reaguju tako, čak ni i ako me neko uvredi ili opsuje. Moj sin je za mene divan sin i niko ne može tu ljubav prema mojoj deci da poruši”, nastavila je priču Panićka.

foto: Printscreen

“Nadežda mi je danas nakon emisije poslala nove pretnje i odlučila sam da ih priložim, jer sam uplašena za svoju i za bezbednost svojih sinova. Kako da drugačije shvatim njene ove njene reči: ‘Suze mog oca tebi i tvojim sinovima nikad neću oprostiti i mojih 48 kilograma, kao i tvoje laži i iskorišćavanje moje majke da me blatiš javno. Zapamtićete me svi! Samo me spomeni još jednom negde. Zapamtićeš me i ti i tvoji sinovi!'”, ispričala je Jasmina za Pink.rs dostavivši im poruke koje joj je Biljićeva slala.

Rekla je i koliko istine ima u tome da je upravo Nadežda finansirala nju i njenu porodicu.

foto: Printscreen

“To za rent a car je čista laž. Oni su zbog sebe iznajmljivali automobile, oni su hteli da uzmu kuče, a ne ja, kola su za njih uzeta. Ona je zaboravila da kad je došla kod nas prvi put nije imala ni pantalone, ja sam joj dala haljinu i veš. Sve je to zaboravila, ja dinar njen nisam videla. Nikakvu korist od nje novčanu nisam imala. Čak je jednom uzela moju kaznu, zbog pojasa i nisu je platili, pa je meni stiglo da platim duplo. Nikad mi ništa nije dala. Na rate sam plaćala kaznu. Ja sam se uzajmila i dala joj da se vrati kući, jer nije imala novac, a kaže njen dinar… Kada mi je ona dala, kada na početku nije imala? Sramota i velika laž. Oni su ručali, ja nisam… Rekla sam da nisam gladna… Da li se zapitala tada zašto nisam ručala, a možda sam bila gladna… Nudili su, ali nisam želela da ih bacam u trošak… Zaboravlja ona mnogo toga i koliko sam bila uz nju i to me baš boli, jer napada mene bez razloga… Puna je mržnje”, rekla je Jasmina.

Ona je progovorila i o Tominom i Nadeždinom, eventualnom, pomirenju.

“Meni je svega dosta, što se mene tiče mogu i da se pomire, kad on izađe iz rijalitija, samo što dalje od mene, ja nju ne želim više da vidim u životu! Ne zanima me da li će se oni pomiriti kad on izađe ili ne, samo ne želim više nikada ni da je sretnem bilo gde” zaključila je Jasmina Panić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.