MILIJANA BILA NA MUKAMA U PAROVIMA USLED BEŽANJA IZ VILE! Evo ko joj pomogao da se smiri, on je tu kada je kriza!
Foto: Printscreen/Parovi

PAROVI 9

MILIJANA BILA NA MUKAMA U PAROVIMA USLED BEŽANJA IZ VILE! Evo ko joj pomogao da se smiri, on je tu kada je kriza!

Nakon jučerašnjeg incidenta Nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Ilijana Vagić i Karađorđe Subotić više nisu deo popularnog TV formata

Objavljeno:

Učesnici "Parova" juče su razvalili vrata i pokušali da dođu do produkcije, pa je televizija bila primorana da pozove policiju, a malo posle toga njih šestoro bilo je privedeno u policijsku stanicu u Zemunu

Nakon jučerašnjeg incidenta Nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Ilijana Vagić i Karađorđe Subotić više nisu deo popularnog TV formata. Pored navedenih takmičara, popularni TV format napustio je i Ivan Gavrilović.

Međutim, pored sedam takmičara koji više nisu deo rijalitija "Parovi", luksuznu zemunsku vilu htela je da napusti i Milijana Bogdanović, saznaje portal.

Kada je nastala čitava frka u prostorijama televizije "Hepi", tada se više učesnika pobunilo zbog kadrovskih promena u produkciji. Milijana je uspela da stupi u kontakt sa svojim izabranikom Milošem - otkriva izvor blizak vremešnom Užičaninu, koji je u emotivnoj vezi sa Bogdanovićevom i dodaje:

- Bila je jako uplašena i nije znala kako je ispravno postupiti u kriznoj situaciji. Miloš ju je ubedio da ostane u rijalitiju i ispoštuje ugovor koji je potpisala, ali se za svaki slučaj uputio iz Užica za Beograd - govori izvor za portal Srbija Danas.

foto: Printscreen

Milijana je po rečima našeg sagovornika dala jednom užičkom advokatu punomoćje pre ulaska u rijaliti da je zastupa u slučaju neslaganja i nepoštovanja ugovora koji je potpisala sa "Hepijem".

- Milijana je zaštićena s pravne strane, a za to se pobrinuo Miloš pre njenog ponovnog ulaska u "Parove" i zato ju je posavetovao da ostane u zemunskoj vili, jer je to u njenom najboljem interesu - zaključuje naš sagovornik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.