UČESNICA PAROVA TRESE SE I NE MOGU DA JE SMIRE, POSLE HAOSA OD KAKO SE VRATILA U KUĆU! Zbog njega van sebe!
Foto: Printscreen

TRESE SE VILA

UČESNICA PAROVA TRESE SE I NE MOGU DA JE SMIRE, POSLE HAOSA OD KAKO SE VRATILA U KUĆU! Zbog njega van sebe!

Nakon nasrtaja navodnog na produkciju, nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Ilijana Vagić i Karađorđe Subotić su privedeni u policijsku stanicu kako bi dali iskaz

Objavljeno:

Takmičari rijalitija "Parovi" već par dana nisu zadovoljni zbog novih pravila koja su uspostavljena u istom, pa su se udružili i odlučili da bojkotuju isti, iako nemaju prava na to, zbog ugovora koji su potpisali. Rešili su da ne učestvuju u programu, te u uključenjima svi ćute, a ovakav štrajk dosad nije viđen u nekom rijaliti formatu.

Nakon nasrtaja navodnog na produkciju, nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Ilijana Vagić i Karađorđe Subotić su privedeni u policijsku stanicu kako bi dali iskaz. Nisu se vratili u vilu "Parovi", gde se danas održava nedeljni ručak.

Naida Gadžo je van sebe, jer je u rijalitiju bez Nenada, te plače i trese se. Produkcija je za vreme omogućila javni poziv, kada se u vilu uključila Naidina majka Nejla, koja joj je uputila ove reči:

foto: Prinstcreen Parovi

- Skloni te ruke, duši i prestani da plačeš. Pa šta ako je izašao? Nije smak sveta! - rekla je majka Naidi.

- Ti si na radnom mestu, treba da poštuješ ugovor i ljude. Šta je sa tobom? - nastavila je i dodala da kada se sve "smiri" možda bude drugačije, kao i da je samo "naišao loš trenutak", pa se obratila Nejli.

foto: Printscreen Happy tv

Čula sam se sa tvojom tetkom. Ona te podržava. Isto što sam rekla Naidi, važi i za tebe. Ti znaš šta vam mi zameramo - poručila je Naidina majka.

Naidi i Nejli je ovo bio izduvni ventil, ali su se ubrzo smirile posle toplih reči i nastavile da odmaraju uz muziku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.