PRODUKCIJA PAROVI RIJALITIJA DONELA KONAČNU ODLUKU O NASTAVKU! Evo ko će posle HAOSA ostati, ko neće dobiti novac!
Foto: Printscreen

PAROVI 9

PRODUKCIJA PAROVI RIJALITIJA DONELA KONAČNU ODLUKU O NASTAVKU! Evo ko će posle HAOSA ostati, ko neće dobiti novac!

Nakon haosa koji se dogodio, produkcija rijalitija je odlučila da nastavi sa emitovanjem programa

Objavljeno:

Učesnici "Parova" juče su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a malo posle toga njih šestoro bilo je privedeno u policijsku stanicu u Zemunu

Nakon haosa koji se dogodio, produkcija rijalitija je odlučila da nastavi sa emitovanjem programa. Ukućani koji su ostali unutra, komentarisali su jučerašnji događaj.

foto: Youtbe printscreen

- Treba nam malo samo da se priviknemo na ovu situaciju, ali ovo je baš kao i u svakoj firmi, i sve je okej - rekla je takmičarka Aleksandra, dok je Marko Perović bio malo "oštriji".

- Svako je sam potpisao ugovor. Ja sam došao ovde da ostvarim jedan cilj. Svako odlučuje o svojim postupcima u životu - rekao je Marko i naveo da treba biti odgovoran.

Podsetimo, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji.

foto: Printscreen

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, kako saznajemo, neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu "Hepi" televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Televizija će krivično goniti šestoro pomenutih učesnika, a potraživaće velike novčane iznose.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.