KAKAV HOROR! Na njen STAN je bačen MOLOTOVLJEV KOKTEL, zapalili su joj 2 automobila i sve to zbog OŽENJENOG DEČKA!
Foto: Printscreen

ISPOVEST

KAKAV HOROR! Na njen STAN je bačen MOLOTOVLJEV KOKTEL, zapalili su joj 2 automobila i sve to zbog OŽENJENOG DEČKA!

Prošle noći, čuvenom "Parografu" u luksuznoj zemunskoj vili podvrgla se takmičarka Ilijana Vagić.

Objavljeno:

Voditeljka Kristina Iglendža je odmah počela sa konkretnim pitanjima na koje je stanovnica velelepnog zdanja odgovarala.

- Da li je tačno da voliš da te mrze?

- Ne! Ja ne volim da ulazim u sukobe sa ljudima. U životu to ne radim. Ovo je rijaliti i tu to radim jer je to po meni dozvoljeno i potrebno - pričala je takmičarka, a "Poligraf" je pokazao da je njen odgovor LAŽ!

foto: Print Screen Youtube

Drugo pitanje je pokrenulo jednu od intrigantnih tema koje su vezane za Ilijanu.

- Da li je tačno da ti je bivši momak zapalio dva automobila?

- Nije ih on zapalio, ali sam sigurna da su ih zapalili momci koji su bili pod njegovom ingerencijom - objašnjavala je Vagićeva, pa dodala:

- Mi smo ušli u vezu jer sam ja želela mir i da nađem srodnu dušu nakon turbulentne veze. U početku je sve bilo dobro, ali je onda on krenuo da me kontroliše, da proverava gde sam bila i šta sam radila. Zahtevao je od mene da prestanem da se družim sa prijateljima. Kada sma ja prekinula svaki kontakt i blokirala ga on je krenuo da me proganja. Ja njemu ništa nisam uradila, jednostavno nisam htela takvu vezu - prisećala se takmičarka, ali drama za nju je tek tada počela.

- On je počeo da preti. Ja nisam htela da ga prijavim, niti mi je to bila namera, ali je onda počeo pakao. Prvo su nam palme koje smo imali na terasi, a živimo u prizemlju, isečene i zalivene benzinom. Potom je neko dva puta isekao kočnice na automobilu. Policija je tražila da imam bilo kakav dokaz da je on to uradio, nakon toga su upućivane pretnje mojem ocu. Tata je ratni vojni invalid i oboleo je od raka. Nisam htela da ga uplićem jer sam sama napravila pogrešnu procenu u izboru muškarca. Pronađen je GPS uređaj na automobilu, isečene su kamere na mojoj zgradi. On je dobio zabranu pristupa 29.05, a moj auto je zapaljen 01.06 - šokirala je sve prisutne svojom pričom Ilijana.

"Parograf" je pokazao da je njen odgovor ISTINA!

Voditeljka Kristina Iglendža je pitala Ilijanu sledeće pitanje.

foto: instagramscreen

- Da li je istina da ti je bivši dečko bacio Molotovljev koktel na stan?

- Nije on, ali su momci koji su pod njegovom ingerencijom. Nekoliko dana nakon paljenja mojeg automobila došli su momci i kamere su ih snimile. Bacili su nam Moliotovljev koktel kroz prozor moje sobe, a potom su zapalili i očev automobil. Kada su inspektori videli da se opet desilo nešto na istoj adresi shvatili su sve mnogo ozbiljnije. Tada je tužilaštvo reagovalo na sve to - govorila je takmičarka "Parova".

Ilijana da je očekivala ljubav i stabilnu vezu i brak.

- Ilijana, ja sam protiv nasilja i svega toga. Ali nemoj da pričaš gluposti. Kakvu si ti ozbiljnu vezu očekivala, on je oženjen? - konstatovao je Mladen Vuletić.

- Nije oženjen. Samo je imao dugu vezu i ima sa njom decu - branila se Vagićeva.

- Ne pričaj gluposti, Ilijana, on ima zakonitu ženu - uzvratio joj je rijaliti-cimer.

Neda Lakić je konstatovala kako smatra da je Ilijana kriva jer joj nije prvi put da ima problema sa muškarcima.

- Nedo, postoje dokazi u policiji i tužilaštvu. On iza sebe ima 10 ovakvih slučajeva sa različitim devojkama i šta je radio - istakla je Ilijana.

foto: youtubescreen

- Da li se ti plašiš za svoj život - pitala je voditeljka Kristina Iglendža.

- Donekle se plašim. Moj savet svima je da paze sa kim se druže, sa kim sede i sa kim ulaze u vezu - odgovarala je Vagićeva.

Karađorđe se oglasio i rekao:

- Mene je ovaj snimak zgrozio. Ovi momci samo nisu znali kako da urade, a njima je bila namera da naprave ozbiljno zlo. Da zapale zgradu i sve ljude u njoj - govorio je takmičar.

- Tebe bih, Nedo, voleo da vidim, ako uđe taj tvoj kako ćeš se ti ponašati - dodao je Subotić i onda dodao:

- Ovo ne rade muškarci, a Ilijanu shvatam. Ovo njeno ponašanje je racionalna posledica svega ovoga što joj se desilo. Ona jednostavno drži gard prema ljudima nakon svega što joj se desilo.

"Parograf" je pokazao da je njen odgovor ISTINA!

foto: youtubescreen

- Ilijana, da li je tačno da sebe pokušavaš da predstaviš kao žrtvu - pročitala je pitanje voditeljka Kristina Iglendža.

- Ne! To nije istina. Ja sam borac i ne prihvatam da budem žrtva - odgovorila je Vagićeva, a "Parograf" je pokazao da je njen odgovor ISTINA, a nakon toga su je obuzele emocije, pa je briznula u plač.

- Ilijana, mi tebe ne vidimo često kako plačeš - rekla je Kristina.

- Ja ne mogu da budem žrtva uz oca, majku i brata kakve imam. Moj otac se borio i ratovao za ovu zemlju. Ostao je invalid. Kroz "Oluju" smo prošli i kroz sve nedaće, ali se nismo predali. Za mene je žrtva neko ko ćuti i trpi, a ne neko ko priča i ko se bori, a ja se borim - pričala je emotivna takmičarka.

- Da li si slala poruke ženi svog bivšeg momka kako bi mu razorila brak?

- To je laž - odgovorila je ona. Kako da razorim brak nekome ko nije u braku - odgovorila je Ilijana, ali poligraf je pokazao da je njen odgovor LAŽ!

Ilijana je uporno tvrdila da ona nije slala nikakve poruke i da on nije u braku, već je bio u vezi sa njom dugo i da nemaju decu.

- Ilijana, čovek je u braku. Ima zakonitu ženu, ali nemaju decu - rekao je Mladen.

Na to se uključio Marko Perović i rekao kako je taj čovek dolazio da traži Mladena dok je on bio u Crnoj Gori i pokazivao mejlove koje je Ilijana slala njegovoj ženi.

- Čak mi je rekao i da je Mladena na nekoj "Crnoj listi".

foto: Youtbe printscreen

Ilijana je tvrdila kako ona nije slala nikakve poruke već da je njena majka pokušavala da kontaktira njegovu suprugu.

- Šta je bilo u tim mejlovima - pitala je voditeljka Kristina Iglendža.

- Bio je samo jedan mejl u kojem je moja majka tražila da se sretne sa njom, ali ona nije odgovorila.

- Ali Marko kaže kako je video nekoliko mejlova - rekla je voditeljka Iglendža.

- Jeste! Ja sam video u tim mejlovima da se traži da se nađete da pričate o toj romansi i tome šta ti nudi - odgovorio je Marko.

- Da li je tačno da si u strahu za svoj život - bilo je pitanje na Parografu.

- Da! Bojim se. Više se bojim za svoje roditelje i brata nego za sebe. Nakon svega što se desilo moram da se bojim - bio je njen odgovor, a "Parograf" je pokazao da je ISTINA!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.