PROCURELA MRAČNA TAJNA PEVAČICE! Estradni SKANDAL, ovo niste nikad videli! Ona nije "BILO KO", sve joj se može!
Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

šok

PROCURELA MRAČNA TAJNA PEVAČICE! Estradni SKANDAL, ovo niste nikad videli! Ona nije "BILO KO", sve joj se može!

Poznata estradna umetnica, naviknuta na život na visokoj nozi, zapravo je prava štekara i kupuje garderobu isključivo kada su u toku rasprodaje u velikim tržnim centrima.

Objavljeno:

Uz to, prema informacijama do kojih je došao jedan portal od odlično obaveštenog izvora, slava joj je toliko "udarila u glavu" da je umislila da zaslužuje privilegije o kojima obični građani mogu da sanjaju.

Prema rečima sagovornice, ona je u više navrata bila toliko samoživa da je tražila da joj spuste cenu artikala koje je odabrala, jer je "ona mnogo bitna".

- Poslednji slučaj desio se baš kod mene. Pevačica je došla sva nafrakana i puna sebe, kao da svi mi trebali na nečemu da joj tobože zavidimo. Pola dana provela je u radnji, birajući, isprobavajući, gledajući, komentarišući artikle koje je želela da kupi - prepričava scenu sagovornica da bi najšokantniji moment ostavila za kraj.

- Kada je trebalo da plati, bez imalo blama tražila je popust, jer je "ona jako bitna". Kolege i ja smo se samo pogledati i prevrnuli očima, nismo mogli da verujemo čemu prisustujemo - podvukla je sagovornica.

foto: Profimedia

Potvrdu ove informacije dobili smo i od drugog izvora - konobara koji radi u poznatom prestoničkom kafiću u koji estradna zvezda često svraća.

Kako je i on objasnio, gotovo istovetan slučaj ponovio se dok je baš on bio u smeni, kada je umišljena umetnica zatražila da ne plati račun, jer, eto, ona samo svojim prisustvom gazdi kafane čini uslugu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.