ISPOVEST MILJANE KULIĆ ŠOKIRALA NACIJU: Mama me je tukla i LOMILA LAKTOVE kad sam iznervirala BAKU!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

ISPOVEST MILJANE KULIĆ ŠOKIRALA NACIJU: Mama me je tukla i LOMILA LAKTOVE kad sam iznervirala BAKU!

Ona je navela da ju je Marija stalno maltretirala i da bi je tukla i u rijalitiju da nema kamera.

Objavljeno:

Miljana Kulić je prvi put pred kamerama otkrila da ju je majka Marija Kulić često tukla kada je bila mlađa, a način na koji je ona to objavila šokirao je mnoge.

Haos je nastao kada je ovonedeljni vođa Mina Vrbaški delila budžete za ovu nedelju, a kako je Miljana dobila najmanji, ona se razbesnela.

- Ona mi je dala najmanji i rekla mi je da sekiram majku i da ću živu da je pojedem, ne znam zašto tako misli. Ja svoju majku čuvam i volim najviše na svetu, iako je ona bila ta koja je mene maltretirala uvek. Kad se samo setim kako me je ubijala, vi to ne znate, zato je branite - vikala je Miljana.

foto: Printscreen

- Ne sviđa mi se Miljanin pristup prema mariji, ipak ju je ona rodila. da je najgora, majka joj je. Ja nikad ne bih mogla na majku svoju da dignem ruku, ona je to uradila i to pred kamerama! To je monstruozno! Marija treba nju da raspali, jer joj je dete, a ne dete nju! - uzvratila je Mina, što je tek razbesnelo Miljanu.

- Ne mogu da vodim dijalog sa uličarkom i pačavrom sa ulice! Ja svoju majku nikada nisam udarila! Mama je mene tukla kada sam bila mala, lešila me je kada nisam bila dobra, lomila mi je laktove kada sam iznervirala baku, a tata me je tad branio. Ja sa njom dolazim u sukob, jer ne podržava mene i Zolu. Ona bi mene i ovde ubijala od batina da nema kamera. - šokirala je Kulićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.