ČEKA BEBU SA 14 GODINA MLAĐIM TIPOM! Nekada su svi BALKANCI odlepljivali na ovu lepoticu!
Iris Rajčić, Foto: Instagram

PRELEPO IZGLEDA

ČEKA BEBU SA 14 GODINA MLAĐIM TIPOM! Nekada su svi BALKANCI odlepljivali na ovu lepoticu!

Prelepo izgleda tokom trudničkog perioda

Objavljeno:

Bivša manekenka Iris Rajčić nedavno je otkrila da čeka drugo dete sa svojim partnerom, nogometašem Markom Livajom. 41-godišnja Iris i 14 godina mlađi Marko zajedno već imaju četverogodišnju ćerku Elizabet, a uskoro će u njihovu porodicu stići i maleni dečak. Uprkos trudnoći u četrdesetim čini se da Iris drugo stanje podnosi bez problema, a da se oseća odlično potvrđuju i snimci i slike sa njenog Instagrama na kojima vežba u teretani.

- Juče si rekao sutra. Ne odustaj. Budi srećan i fit- napisala je Iris u opisu snimka iz teretane na kojoj pozira u beloj širokoj majici za vežbanje i crnim helankama visokog struka koje su istakle njen trudnički trbuščić. "Predivna trudnica", "Bravo", "To majko", samo su neki od komentara pratioca ispod snimka.

foto: Instagram

Inače, Iris i Marko ušli su u vezu pre šest godina, a zbog razlike u godinama malo ko im je davao šanse. Par već godinama živi u Grčkoj gde Livaja igra kao napadač grčkog kluba AEK.

foto: Instagram

Svoju vezu 41-godišnja manekenka i njen partner započeli su 2014. godine, a nakon dve godine veze na svet je stigla i njihova prva ćerka. Iris je oduvek padala na nogometaše pa je tako pre Livaje bila u vezi sa Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.