SANJA SE NIJE NI POZDRAVILA SA MATOROM I ODMAH POČELA DA IZNOSI PRLJAV VEŠ! Od njenih reči Matoroj POZLILO! DRAMA!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

SANJA SE NIJE NI POZDRAVILA SA MATOROM I ODMAH POČELA DA IZNOSI PRLJAV VEŠ! Od njenih reči Matoroj POZLILO! DRAMA!

"Zadruga" je postala bogatija za još dva takmičara, a reč je o Sanji Stanković i Marku Janjuševiću Janjušu. Odmah nakon toga su počela "Pitanja novinara".

Objavljeno:

Prvo pitanje je bilo za Sanju Stanković, koja se po ulasku u Zadrugu nije pozdravila sa bivšom devojkom Matorom.

- Zašto se nisi pozdravila sa Matorom - glasilo je pitanje novinara.

- Kada je Kristijan rekao da sam ja laka devojka i da se prodajem za novac, ona je rekla da joj je bitna moja duša, a pored toga kada je bila frka sa mojim bivšim dečkom, kada su se potukli, ona je rekla "neka mi se napušte k*rca oboje", misleći i na mene, a to nema smisla, ja sam bila toliko zabrinuta za nju i odmah sam otišla kod nje da joj pružim podršku - rekla je Sanja.

Sanja je na samom početku ušla u komunikaciju sa Monikom Horvat, koja je bila sa Matorom u vezi.

foto: Printscreen

- Rekla sam joj iskreno da sam mislila kako je bila folirant na početku, naročito kada je rekla da Jovanu poznaje, ali mene ne. Mislim da Monika stvarno voli žene, a da li se Matora zaljubila... ne znam, ali znam da joj je sigurno prijala - rekla je Sanja iskreno.

- Jovana je mogla i van pričati sa mnom, jer sam joj rekla da, ako nekoga voliš, moraš da dubiš na trepavicama, kako bi ponovo osvojio tog nekog - dodala je Sanja, a Matora se držala za levu ruku i uporno ponavljala da se jako loše oseća.

Ubrzo nakon ovoga Matora je uzvratila Sanji, a sudeći po njihovim reakcijama, emocije između njih dve još uvek nisu utihnule.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.