ŠTA ĆE ONA U ZADRUZI? Espreso.co.rs saznaje čime su se bavili roditelji Monike Horvat, oni su TRULI BOGATAŠI
Foto: printscreen

ZADRUGA 4

ŠTA ĆE ONA U ZADRUZI? Espreso.co.rs saznaje čime su se bavili roditelji Monike Horvat, oni su TRULI BOGATAŠI

Ovo vam dosad nije bilo poznato.

Objavljeno:

Monika Horvat je zaprepastila mnoge, a naročito ljude iz svog kraja, onog trenutka kada je u rijalitiju "Zadruga" započela romansu sa Jovanom Tomić Matorom, koju je u međuvremenu prekinula. Zapravo, mnoge je zaprepastilo to što je ona uopšte ušla u rijaliti, jer gledaoci to ne znaju, ali portal Espreso.co.rs od osobe bliske porodici ove zadrugarke, otkriva neke detalje o Monikinim roditeljima koji dosad javnosti nisu bili poznati.

foto: Printscreen

– Monika dolazi iz jedne jako imućne porodice. Njena familija je ugledna u Hrvatskoj. Nemaju nijednu mrlju. A Monika ima sve u životu. Otac joj je bio direktor "Mercedesa" u Nemačkoj, a mama joj je pravnica i prava dama. Oni inače stalno putuju. Njeni su "truli" bogataši - otkriva za Espreso osoba bliska porodici pomenute zadrugarke.

– Zamislite kako Monika živi i kako je živela pre rijalitija, kada je, dok je bila u srednjoj školi, u školu dolazila poršeom, koji je dobila od svojih roditelja. Inače, ona je i jako pametna devojka. IQ joj je čak 170, i zaista je završila stomatologiju, iako su neki sumnjali u to. Zbog toga što sve ima u životu, svima je bilo čudno šta ona uopšte radi u "Zadruzi" i šta njoj to treba u životu. Pre verujemo da je neki trenutni hir, jer ona finansijski uopšte nije ugrožena, pa da je ušla u "Zadrugu" zbog honorara - dodaje ovaj izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.