KONAČNO, NAJZGODNIJA MANEKENKA SVETA OTKRILA SVOJU TAJNU! Ovo niko nije slutio (FOTO)
Irina Šajk, Foto: EPA/NEIL HALL

BEZ DAHA

KONAČNO, NAJZGODNIJA MANEKENKA SVETA OTKRILA SVOJU TAJNU! Ovo niko nije slutio (FOTO)

Svojevremeno je ova ćerka Ruskinje i Tatara otkrila da ima odlične gene kojima može zahvaliti za brzi metabolizam

Objavljeno:

Za tri meseca ruski supermodel Irina Šajk duvaće u 35 svećica na torti, a i dalje je sposobna posmatrače ostaviti bez daha, kao što je pokazala na nedavnom snimanju za Vogue na talijanskom jezeru Komo. Šta jede i kako vežba, pitaju se njeni obožavaoci, a mi imamo odgovor.

Irinina dijeta

Svojevremeno je ova ćerka Ruskinje i Tatara otkrila za Women's Health da ima „odlične gene kojima može zahvaliti za brzi metabolizam”. I taj joj metabolizam dopušta da uživa u obilnim obrocima, kao što je veliki čizburger s prženim krompirićima, gomilom kečapa i majoneza, zaliveno Sprajtom. Ne, pre snimanja je disciplinirana i jede samo salate i supice, kako bi bila sigurna da će joj stomak biti ravan. Naravno, kad ne radi ne jede uvek fast fud, izmenjuje ga sa zdravim obrocima, poput ribe kuvane na pari i povrću s roštilja. Kada je u fazi zdrave ishrane najčešće ne ide u restorane niti iz njih naručuje, nego sama kuva.

Missing summer☀️?

Објава коју дели irinashayk (@irinashayk) дана

Ipak, omiljena joj je hrana ona uz koju je odrasla. „Kad sam bila devojčica u Rusiji, moja je baka pravila najbolje palačinke na svetu, najbolje ćufte. Zaista volim hranu i ne razumem kako neki ljudi ne jedu. Ja jedem sve”, izjavila je za People.

Irinino vežbanje

Iako je blagoslovlena dobrim genima, Irina ne zanemaruje vežbanje, intenzivnim programom vežbi postiže to da izgleda kako izgleda.

„Puno vežbam, boksujem a vežbam i džiu-džicu”, izjavila je za People. Ovom je borilačkom veštinom bila pomalo i opsednuta, što je objasnila za Women’s Health: „Fascinira me jer ima toliko mnogo mogućnosti kombinacija pokreta. Savršen je to sport za stalno izazivanje vlastitog tela i guranje još dalje preko granica.” Kad je kod kuće u Nju Jorku bavi se ovim borilačkim sportom četiri puta nedeljno.

Summer with @intimissimiofficial ?

Објава коју дели irinashayk (@irinashayk) дана

Budući da je često na putu, Irina je napravila i odličan plan za vežbanje u takvim situacijama. Tada se fokusira na, kako je rekla, jednostavne bazične pokrete za koje ne treba puno opreme, a zaista su dobri za ruke i zadnjicu.

Objašnjavajući medijima svoj model vežbanja, Irina se malo i zapetljala, pa je za Women’s Health rekla da ne podnosi tradicionalni kardio i da joj je trčanje najgora noćna mora, dok je u razgovoru za Yahoo promijenila ploču i rekla da je kardio uvek dobar, „sigurno ćete se oznojiti, a to je najbolje”. Otkrila je i da joj uobičajeni trening traje sat vremena, a ponekad ga produži trčanjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Zivim.Gloria.hr/Yahoo/Women's Health/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.