HITNO UHAPŠEN UROŠ ĆERTIĆ! Rijaliti zvezda i kaskader osumnjičen zbog OVOGA!
Foto: filip plavčić

au

HITNO UHAPŠEN UROŠ ĆERTIĆ! Rijaliti zvezda i kaskader osumnjičen zbog OVOGA!

Prema rečima izvora, razlog zbog kojeg je policija lišila slobode Uroša jeste navodno nelegalno posedovanje pištolja

Objavljeno:

Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra zbog posedovanja oružja i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu, prenosi Kurir.

Jedan od naših najtraženijih glumaca za ekstremne scene u filmovima navodno je završio iza rešetaka pre nepune dve nedelje.

Bivšeg učesnika "Velikog brata", "Parova" i "Zadruge" izvor pomenutog lista je video u pritvoru pre nekoliko dana, kada mu je u posetu došao stariji muškarac, za koga se pretpostavlja da mu je otac.

Prema njegovim rečima, Uroš se prilikom razgovora s tim čovekom ponašao sasvim normalno, ali dodaje da je bilo primetno da je nervozan. Međutim, uprkos tome, kaže da je sasvim pristojno razgovarao, nije bio bahat niti bezobrazan.

foto: Filip Plavčić

Iako gotovo nikome od ljudi bliskih kaskaderu i onih s kojima je bio u rijalitiju nije poznato da je završio iza rešetaka, nezvanično se saznaje o čemu je reč.

Prema rečima izvora, razlog zbog kojeg je policija lišila slobode Uroša jeste navodno nelegalno posedovanje pištolja.

Izvor nije uspeo da odgovori na više pitanja i detalja o njegovom hapšenju, ali je rekao da je kaskaderu istražni sudija Višeg suda odredio zadržavanje do 30 dana. Tokom istrage će biti urađeno veštačenje oružja, kao i prikupljanje drugih dokaza i saslušanje svedoka.

Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donetom 1. juna 2017. godine. Za posedovanje naoružanja u ilegalnom posedu predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.