DARKO LAZIĆ O ULASKU U ZADRUGU: Ulazim za DOBRU LOVU, smuvaću Miljanu i oženiti ako treba,ne znam ko su Žana i Lili
Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA 4

DARKO LAZIĆ O ULASKU U ZADRUGU: Ulazim za DOBRU LOVU, smuvaću Miljanu i oženiti ako treba,ne znam ko su Žana i Lili

Darko je otkrio za koju sumu će ući u "Zadrugu", te u šaljivom tonu prokomentarisao kako bi reagovao kada bi se pridružio Miljani Kulić u borbi do finala najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Objavljeno:

Poznato je da je Lazić njena neostvarena ljubav, a gestom u kojem joj se javio prilikom gostovanja na žurki u "Zadruzi" pobrao je simpatije publike.

Pod kojim uslovima bi ste ušli u "Zadrugu 4" i da li bi ste se pribojavali reakcije Miljane Kulić, koja vas je uhodila ranije?

- Za milion evra bih ušao sigurno, a jedino što bi mene uplašilo je što bih morao posle i da oženim Miljanu. Tako da, kada bismo se šalili, smuvao bih je i oženio ako treba (smeh).

Dakle, uslov je dobar honorar?

- Naravno, dobra lova i novo iskustvo.

foto: Damir Dervišagić

Miljana je pričala da ste hteli da je odvedete u hotel nakon jednog nastupa?

- To je Miljana (smeh). Ja na nju ne mogu da se naljutim, šta god da kaže i uradi, ona je meni mnogo simpatična devojka.

Žana i Lili su izmislile aferu sa mnom

Povezivali su vas sa Žanom Đordević i Ljiljanom (Lili) Stevanović, da li mislite da su one izmislile aferu sa vama ne bi li privukle pažnju medija i kompromitovale vas?

- Prvo, ne znam ni ko su te devojke iskreno, ili žene, šta već. Tako da su verovatno izmislile tu aferu, otkud znam. One nisu moje bivše.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.