ISPLIVALA ŠOKANTNA ISTINA O MIŠELU I MILJANI! Kulićka pokušala bromazepamom da ubije njegovu bivšu DEVOJKU
Miljana i Mišel, Foto: Printscreen Youtube, Zadruga

POLUDELA ZA NJIM

ISPLIVALA ŠOKANTNA ISTINA O MIŠELU I MILJANI! Kulićka pokušala bromazepamom da ubije njegovu bivšu DEVOJKU

Očajnički zaljubljena u Mišela Miljana se zbog njega preselila u Čačak tamo je radila kao konobarica a kad bi završila s poslom odlazila bi do Mišelove kuće preskakala ogradu

Objavljeno:

Miljana Kulić pre samo nekoliko godina bila je smrtno zaljubljena u pevača Mišela Gvozdenovića, te mu je, prema njegovim rečima, pravila pakao od života, a u javnost su isplivali i jezivi porivi zaljubljene rijaliti-učesnice koja je poznata i po ovom skandalu.

Očajnički zaljubljena u Mišela, Miljana se zbog njega preselila u Čačak, tamo je radila kao konobarica, a kad bi završila s poslom, odlazila bi do Mišelove kuće, preskakala ogradu, zvala telefonom, bacala u dvorište lutkice i papiriće, da bi jednom ofarbala kuću u roze, kada je, ni krivo ni dužno, bilo obojeno i kuče.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ipak, to nije bilo sve, a nije nazirao se kraj torture Kulićeve, koja je saznala da je te 2012. godine Mišel u srećnoj vezi sa četiri godine mlađom devojkom od njega.

Miljana se od starta raspitivala za Mišelov ljubavni status jer nije mogla da zamisli nekog drugog pored njega, osim nje same, a kada je pevao po kafanama, uzimala je sto blizu njega kako bi ispratila sa kojim se sve devojkama druži. Kao pevač, naravno, imao je puno devojaka koje su mu se udvarale, pa nije mogla da nasluti da je Mišel zauzet - počinje priču Miljanin komšija koji je svojevremeno živeo u istoj ulici gde i Kulićeva, te nam prenosi šta se sve dešavalo u turbulentnom špijuniranju, koje je preraslo u njenu opsesiju:

foto: Print Screen Youtube

Malo je to mesto i proširila se informacija da je Miljana pobesnela jer je Mišela viđala s atraktivnom crnkom po restoranima i kafićima i, kao što i sami vidite na televiziji, nije odustajala od namere da, ako ne može da bude sa njim, bar diktira sa kim će pevač moći da bude. Bila je na slavi jedno veče s roditeljima i Mariji je rekla da joj nije dobro, pa se pokupila i otišla do kuće. Kiptela je od besa kada je čula da Mišel ima nameru da se oženi tom devojkom, bila je baš lepuškasta, ali i zgodna. Bilo je oko tri noću kada smo čuli da se neko grohotom smeje i kaže: "Mene si našao da farbaš, mogao si da imaš sve, kretenu", i probudio sam ženu da joj kažem koja budala se dernja usred noći. Nismo znali da je to bila, ni manje ni više, Miljana, prepoznali smo tek kada je nastavila da mumla nešto dok se šetala lokalnom ulicom i imala je karakteristično "r", koje nije mogla lepo da izgovori.Mišel nije mogao da sluti da je izabrala tu noć oko osam uveče, kada je već pao mrak, i da će napraviti jeziv potez.

Pošto je Marija tada imala tahikardije od Miljaninih gluposti koje je pravila svima živima, imala je kutiju punu bromazepama, koju je držala u slučaju da joj skoči pritisak i uznemiri se. Miljana je bez imalo razmišljanja o posledicama rešila da pokupi oko pet tabletica i stavi ih u piće Mišelovoj devojci! Znala je da svako veče izlaze u dvorište i piju ili kafu ili neki koktel i kasnije smo saznali da je upravo u piće te devojke sipala bromazepame! Mi ne bismo ni znali da je to ona da nismo čuli od Mišelovog komšije da je video ludu Miljanu kako usred noći preskače Mišelovu ogradu. Nonšalanto je ugrabila momenat kada su otišli u letnju kuhinju i ostavili posred stola pića. Miljana je brzo zgrabila čitav bokal sa limunadom koji je bio na stolu jer je bilo previše lekova i ne bi moglo brzo da se rastvori. Ščepala je bromazepame i rastvorila ih u limunadi sa slamčicama - otkriva naš sagovornik, te dodaje da je Mišelova devojka nakon dva sata i ispijanja celog bokala limunade završila u Hitnoj: - Devojci je totalno pao pritisak, onesvestila se i izgubila ravnotežu. Mišel se preplašio i odmah je odvezao u Hitnu. Doktori nisu znali šta joj je jer je počela da povraća u mlazevima, a tog dana je slabo jela, pa je udar na njen organizam bio još jači. Dijagnosticirali su joj trovanje i analizom krvi su utvrdili da je otrovana bromazepamima! Bila je u šoku kada su joj to saopštili jer je uvek bila zdrava i retko kad je bila podložna čak i prehladi. Mišelu je bilo najbitnije da ona bude bolje i nije posumnjao da je iza svega toga stajala Miljana. Sreća, pa je mlada i Mišelova nesuđena verenica se brzo oporavila, a raskinuli su posle nekoliko meseci jer više nije mogla da izdrži tempo kojim je Mišel radio i sve rede su se viđali - piše Republika

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.