STARLETE RATUJU NA MREŽAMA ZBOG CENOVNIKA ZA USLUGE! Jedna okačila 2000 eur, ova oborila cenu, skandal!
Ava Karabatić i Maca Diskrecija, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

RAT ZBOG CENOVNIKA

STARLETE RATUJU NA MREŽAMA ZBOG CENOVNIKA ZA USLUGE! Jedna okačila 2000 eur, ova oborila cenu, skandal!

Ava nakon što je saznala da Maca za svoj sadržaj na sajtu za odrasle, na kom su obe traži i do 2.000 dolara, dok ona traži samo 35 dolara isprozivala je starletu

Objavljeno:

Starleta i bivša voditeljka "Parova" Ava Karabatić i Maca Diskrecija žestoko su se posvađale na Instagramu, te su jedna drugu javno isprozivale.

Naime, Ava nakon što je saznala da Maca za svoj sadržaj na sajtu za odrasle, na kom su obe, traži i do 2.000 dolara, dok ona traži "samo" 35 dolara, isprozivala je starletu.

foto: printscreen

Uvek si bila ljubomorna na mene i uvek ćeš ostati mala seljančica, to sam ti rekla u rijalitiju, to ti kažem i ovde! Na profilu uopšte nemaš plavu kvačicu, toliko o tvojoj profesionalnosti - napisala je Ava i nastavila.

- Ja sam na svom profilu objavila slike, i sa cenzurom i bez cenzure, pa čak i selfije, jer me toliko ljudi prati jer sam lepa. Ne brini, evo ti reklama. Zapratite svi našu Macu Diskreciju, link joj je u opisu profila! - dodala je Ava na svom storiju.

foto: printscreen

Usledio je ubrzo i Macin odgovor.

- Popij lekove koje redovno piješ, jer ti se znoje ruke! Mnogo si lepa sa posudama za kravu! - napisala joj je, a poruka se odnosila na Avine grudi koje je uporedila sa kravljim vimenom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.