UDALA SE ĆERKA POKOJNOG MIŠE JANKETIĆA! Svadbu su odlagali nekoliko puta, ali pogledajte kako je izgledala MLADA!
Foto: Story / Luka Šarac

čestitke

UDALA SE ĆERKA POKOJNOG MIŠE JANKETIĆA! Svadbu su odlagali nekoliko puta, ali pogledajte kako je izgledala MLADA!

Glumica Milica Janketić, ćerka Miše Janketića, nedavno je stala na ludi kamen.

Objavljeno:

Njen izabranik je sedam godina stariji inženjer elektrotehnike sa kojim je pet i po godina u vezi, a koji nosi neobično ime, koje je obično u Srbiji nadimak - Dule.

- Svadbu smo pomerali nekoliko puta jer smo je planirali još pre korone. Na kraju smo odlučili da se venčamo u najužem krugu porodice i prijatelja. Sve vreme je bilo neizvesno, morali smo da odustanemo od prvobitnih zamisli, čak smo bili spremni i da u svakom trenutku otkažemo proslavu - ispričala je Milica.

foto: Printscreen Instagram

- Venčanje se, ipak, desilo, a organizovali smo ga zajedno sa porodicama. Nismo brinuli o sporednim stvarima, akcenat smo stavili na sam čin. Prvo smo se venčali u opštini i proslavili sa porodicama. Sledeće nedelje smo se venčali u Vaznesenjskoj crkvi, gde nam je pevao i njihov hor, i tada smo pozvali najbliže prijatelje - dodala je Janketićeva.

- Morali smo da smislimo sve u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom kako bismo ispoštovali sve mere zaštite, ali je, uprkos svemu, sve bilo prelepo i zaista su nam sva očekivanja ispunjena. Nas dvoje smo bili prilično opušteni i super smo se proveli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.