NIKAKO DA POSTANE POPULARAN! Marko ponovo u rijalitiju?
Foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

ZADRUGA 4

NIKAKO DA POSTANE POPULARAN! Marko ponovo u rijalitiju?

Nešto ne radi kako treba?

Objavljeno: 19:29h

Da su neki samo delimično uporni u svojim dijetama ili ostavljanju cigareta kao što je Marko Stolić uporan da postane javna ličnost, možda bi već ostvarili taj svoj cilj. Mladi pevač već dugi niz godina pokušava da postane popularan i to mu nikako ne uspeva. I ponovo ćemo ga gledati u jednom takmičenju, a on se verovatno nada da će ovog puta ostaviti nešto bolji utisak nego ranije.

Naime, Stolić, kako je najavio na svom profilu na "Instagramu", večeras ulazi u novu sezonu "Zadruge". Interesantno je da je on bio takmičar u drugoj sezoni ovog rijalitija i da je dva puta bio izbačen pre finala. Tačnije, prvo je izbačen, pa su ga nakon baraža vratili, pa je svega nekoliko nedelja kasnije ponovo završio van imanja. I kako je izbačen, gledaoci gotovo da su zaboravili na njega nakon nekoliko nedelja.

foto: Preentscren/RTV Pink

I nije "Zadruga" jedino takmičenje od kog Stolić nije profitirao. On se nekada takmičio i u "Zvezdama Granda" i skoro je došao do finala, a bio je drugi u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda", ali ništa od toga on nije iskoristio.

U današnje vreme, "Instagram" je često merilo popularnosti, a Markov profil najbolje govori u prilog našoj tvrdnji koliko je on popularan. Ima nešto više od 4.000 pratilaca, što je više nego skroman skor za nekog ko je bio prisutan u najpopularnijim TV formatima kod nas.

foto: Printscreen Instagram

Možda se desi neko planetarno čudo, možda Stoliću dosad zvezde nisu bile naklonjene, pa će nakon "Zadruge 4" konačno zablistati kod publike, o čemu sigurno mašta već godinama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.