GAGI VIŠE NEMA NI ZA KIFLU! Tvrdi da mu je Anabela BLOKIRALA sve račune, prolazi kroz JEZIVE MUKE!
Foto: printscreen

au

GAGI VIŠE NEMA NI ZA KIFLU! Tvrdi da mu je Anabela BLOKIRALA sve račune, prolazi kroz JEZIVE MUKE!

- Dva meseca unazad, otkako se rijaliti završio, obaveštava sve putem društvenih mreža i mene preko moje advokatice da će rešiti problem sa mnom i da ćemo se dogovoriti o isplati duga i cele situacije

Objavljeno:

Anabela Atijas je nedavno odlučila da zakopa ratne sekire sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, međutim, nakon brojnih uvreda i napada na nju, presavila je tabak i tužila bivšeg partnera za sve neisplaćene alimentacije. Ovu informaciju podelio je upravo Gagi, koji je otkrio da mu je sud blokirao sve račune zbog Anabelinih tužbi i da to nije očekivao.

foto: Printscreen

- Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao svojoj deci. Nisam ranije dao jer nisam imao! - napisao je Gagi i dodao:

- U rijaliti sam ušao da bih obezbedio taj novac. Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali suprotna strana, moja bivša supruga, na grub i brutalan način se aktivirala i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kriminalcem jer mi je kartica blokirana - priznao je Đogani.

S druge strane, Anabela za "Alo!" kaže da joj je svega dosta i da je pravdu morala da potraži na sudu.

foto: Print Screen Youtube

- Dva meseca unazad, otkako se rijaliti završio, obaveštava sve putem društvenih mreža i mene preko moje advokatice da će rešiti problem sa mnom i da ćemo se dogovoriti o isplati duga i cele situacije. Međutim, nije davao nikakve konkretne znake da će vratiti novac koji je dužan, pa je došlo do ovoga - kaže Anabela za "Alo!" i dodaje:

- Htela sam da se završi ljudski, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, ja još nisam primila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare verovatno tek treba da mi stignu - ispričala nam je pevačica.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.