TAMARA ĐURIĆ NIJE ŽELELA DA GOVORI O KRVAVOJ DRAMI I TRUDNOĆI, ZBOG TRAUME! A onda se slikala i pokazala ovo!(FOTO)
Tamara Đurić, Foto: printscreen

STIŽE RODA USKORO

TAMARA ĐURIĆ NIJE ŽELELA DA GOVORI O KRVAVOJ DRAMI I TRUDNOĆI, ZBOG TRAUME! A onda se slikala i pokazala ovo!(FOTO)

Kako je ona uvek bila mršava i imala je trbušnjake, a osim stomaka nema ni grama viška, njeni pratioci komentarišu da je drugom stanju

Objavljeno:

Plod je preživeo, ali poznato TV lice nije želelo da govor, a evo i zašto...

Tamara Đurić je sredinom jula za Alo.rs izjavila da je imala spontani pobačaj, ali sudeći po snimcima na društvenim mrežama izgleda da je starleta ipak u drugom stanju.

Naime, Đurićeva pozira u uskoj haljini i jasno se vidi ispupčeni stomačić. Kako je ona uvek bila mršava i imala je trbušnjake, a osim stomaka nema ni grama viška, njeni pratioci komentarišu da je drugom stanju

@sacreevictoire @atelieralexandar

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89) дана

Kako izvor blizak Đurićevoj navodi Tamara nikada nije pobacila, ali je u javnost pustila priču o gubitku bebe, jer je strahovala da će uslediti nove komplikacije.

- Uz korona virus nastale su komplikacije i Tamara je prokrvarila. Međutim, doktori su uspeli teškom mukom da spasu plod - tvrdi izvor blizak starleti i dodaje:

- Zbog svega što se desilo, Tamara je bila ubeđena da trudnoću neće izneti, pa je pričala javno o pobačaju. Sada je u šestom mesecu, oseća se odlično i nosi devojčicu. Nada se najboljem, a dok ne rodi neće se oglašavati na ovu temu. Jer sreća je u ovakvim situacijama varljiva, a ćutanje najbezbednije - zaključuje izvor za Alo.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.