ESPRESO NAJ OD NAJ BIRA CICU OD PLASTIKE! Jedna je umalo UMRLA, a druga je postala prava BOMBA!
Tamara Đurić i Stanije Dobrojević, Foto: Ilustracija / Espreso.co.rs

NAJ OD NAJ

ESPRESO NAJ OD NAJ BIRA CICU OD PLASTIKE! Jedna je umalo UMRLA, a druga je postala prava BOMBA!

Prirodno je prirodno, ali ako silikonska barbika se potrudi da to što je zamislila učini prirodnijim mi tu nastupamo da ocenimo

Objavljeno:

Znate da priroda nije svakome bila naklonjena po pitanju izgleda, mogućnosti finansijske, vitkog stasa ili guze da te glava zaboli. Sve starlete sa naše scene teže savršenstvu ali da li će ga ikada dostići ostaje da vi sami ovde procenite.

NAJ CICA OD PLASTIKE -

Tamara Đurić je srpska starleta i pop folk pevačica poznata po provokativnim izdanjima. Rođena je 1989. godine u Smederevu. Završila je frizersku akademiju i ima svoj salon. Bavi se modelingom, a povremeno radi i kao sekretarica. Otac Predrag nije podržao njihovu vezu jer je započela kada je Tamara bila maloletna, a Dejan u braku. Čak je i sprečio venčanje koje su planirali. Za razliku od njega, majka Vesna je uvek je na ćerkinoj strani pa je pristala da joj za osamnaesti rođendan pokloni silikonske grudi. Bila je učesnica Farme 6, 2016. godine, gde je osvojila drugo mesto.

foto: printscreen

Prema pisanju Kurira i Telegrafa 2017. godine završila je u bolnici zbog problema sa silikonskim implantima.

Do koje granice ste spremne da idete zarad lepote i da li je toliko neophodno rizikovati zdravlje i život da biste bile lepe par godina, pre nego što odete u zaborav.

NAJ CICA OD PLASTIKE +

Stanija Dobrojević je srpska starleta, manekenka i učesnica rijaliti šou programa „Survivor“, „Farma 4“ i „Farma 6“. Rođena je 17. marta 1985. godine u Virovitici. Otac Dragan je od 1991. do 1995. godine bio politički aktivan. Tokom rata je ubijen zbog čega je majka Slavica sa ćerkom i sinom Sanijem izbegla u Rumu. U Novom Sadu je upisala Ekonomski fakultet. Na drugoj godini je u okviru programa Work and Travel, otišla u Ameriku. Kada se vratila u Srbiju, prenosila je svoje iskustvo i delila savete studentima koji su želeli da putuju i rade u Americi. Dobila je nadimak srpska seks bomba, a u Srbiji se slikala za časopise Plejboj, Maksim i Si-Kej-Em. 2012. godine je učestvovala u Survivor Srbija VIP: Kostarika. Ušla je sa namerom da pokaže svoju ličnost, a ne samo atribute koji su joj omogućili veliku popularnost kod pripadnika suprotnog pola.

foto: Printscreen

Postala je 2013.godine i učesnica rijaliti programa „Farma 4“ u kome je sa 38,67% glasova osvojila drugo mesto. Tada je započela emotivnu vezu sa manekenom Filipom Panajotovićem koja je trajala i nakon šoua. Kada je se Novak Đoković probio 2007 u finale US Open-a, razočarani Amerikanci (Novak je bio relativno nepoznat) su se reešavali svojih ulaznica jeftino, Stanija je pokupovala preko 100 komada i podelila srpskim studentima. Pored svoje želje da izgleda lepo, doterano ali i operisano, svedeno je uradila kako bi izgledala što prirodnije.

Nije rizikovala svoje zdravlje povrh karijere, pokazala je i plemenitu stranu i da ipak obrazovanje može biti veoma važno iako se bavi rijalitijem kao učesnica i ove godine u Zadruzi 4.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/A.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.