ZERINI HITNO POTREBNA POMOĆ! Plakaćete zbog OVE OBJAVE, ćerka joj sutra polazi u školu a OVO se dešava!
Foto: Printscreen Youtube

tužno

ZERINI HITNO POTREBNA POMOĆ! Plakaćete zbog OVE OBJAVE, ćerka joj sutra polazi u školu a OVO se dešava!

Zerina se obračunala sa onima koji govore da je nešto stekla, mimo svog truda i rada i naglasila da ne traži milostinju, već posao

Objavljeno: 15:43h

Novo javno obraćanje Zerine Hećo svom bivšem emotivnom partneru, pop pevaču Dadu Glišiću, koga je optužila da ju je godinu i po dana fizički zlostavljao, podiglo je ogromnu prašinu u javnosti.

Zerina je, kako kaže, prvi put nakon što je otvorila dušu gledaocima popularnoj emisiji i ispričala sve kroz šta tvrdi da je prošla tokom veze sa Dadom, pogledala o čemu se pisalo i pričalo posle gostovanja. Najviše su je iziritirale Glišićeve izjave, na koje nije mogla da ostane nema, te se obratila putem Instagrama.

foto: Printscreen Youtube

Nakon toga, Zerina je odlučila da javno zatraži posao.

- Svi zainteresovani za reklamu, naravno, samo ozbiljne stranice, neka mi se jave za saradnju. Ne, nije me sramota da tražim posao, jer mi je novac potreban. Ne želim poklone, niti bilo kakav novac, kako se govori i priča, "na svoju tužnu priču". Kao što sam uvek pošteno zarađivala i sada ću, jer mi je potrebno - istakla je Hećova.

Zerina se obračunala sa onima koji govore da je nešto stekla, mimo svog truda i rada i naglasila da ne traži milostinju, već posao.

- Mogu ja da radim i hoću. Za dušebrižnike, ne brinite, ne primam novac na bilo kakav način u vidu poklona ili bilo čega. Ne tražim finansijsku pomoć, tražim posao. I ne, nije me sramota - piše na Instagramu bivša zadrugarka i nastavlja:

foto: Printscreen

- Radila je Zerina i u šanku, čistila je Zerna i stanove, brinula se Zerina i o starijima. Od 18. godine, Zerina radi pošteno. E, to što sam stigla tu gde jesam, nije dragi moji, preko ničijeg kreveta. Neka se javi taj preko koga sam ja dobila nešto, slobodno. Neka se javi taj koji je bio sa mnom, pa platio. Neka se javi ta osoba kojoj sam ja odmogla. Neka se oglase ti, ako postoje. Živa sam i dišem. Tek ću da dišem. Imam i za koga - završila je Zerina aludirajući na kćerku koja sutra polazi u prvi razred.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.