KATARINA ŽIVKOVIĆ ISKRENO O PRVOJ LJUBAVI! Gde su mu bile oči, ozbiljno se zapitala pa OVO rekla!
Katarina Živković, Foto: printscreen

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA

KATARINA ŽIVKOVIĆ ISKRENO O PRVOJ LJUBAVI! Gde su mu bile oči, ozbiljno se zapitala pa OVO rekla!

Naime, u razgovoru sa Katarinom, vratili smo je u tinejdžerski period i podsetili je njene prve ljubavi, ali baš one kada joj je srce prvi put zadrhtalo

Objavljeno:

Katarina Živković ekskluzivno za IDJTV govorila je o svojoj prvoj ljubavi.

Naime, u razgovoru sa Katarinom, vratili smo je u tinejdžerski period i podsetili je njene prve ljubavi, ali baš one kada joj je srce prvi put zadrhtalo, zanimalo nas je kako ona reaguje kada se toga seti i šta joj je prva pomisao. - Gde su mi bile oči, naravno sada tako razmišljam, ali u to vreme tada...Ma da, ponovo bih postavila sebi pitanje "Gde su mi bile oči?" - rekla je ona kroz smeh.

foto: Printscreen Youtube

Takođe, pitali smo je koliko se njen izbor muškaraca promenio iz tinejdžerskih dana do danas. - Ma ništa, sve je isto (smeh). To je normalno da sa godinama se mnoge stvari menjaju, pa tako i vaš ukus. Nekada ste voleli jedno, a sada kako ste stariji, zreliji možda pak i mudriji onda volite neke druge stvari, želite uz sebe koga ko će imati totalno drugačije karakterne osobine od onoga sa kim ste bili pre 10 godina, i to je sasvim normalno - zaključila je Katarina. Šta je Katarina rekla o vezama pod budnim okom kamera, kao i kako muškarci gledaju na nju i Kiju, možete pogledati u prilogu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.