TARA SIMOV VRAĆENA SA GRANICE ZBOG KORONE! Krenula za Makedoniju, a kada su joj videli TEST odmah je ODBILI!
Foto: printscreen

šok

TARA SIMOV VRAĆENA SA GRANICE ZBOG KORONE! Krenula za Makedoniju, a kada su joj videli TEST odmah je ODBILI!

Zbog situacije sa koronom, graničari traže test koji nije stariji od 72 sata

Objavljeno:

Zbog velikog broja zaraženih korona virusom u našoj zemlji, mnoge države su uslovile građane koji dolaze iz Srbije da moraju da pribave negativan test na koronu. Jedna od zemalja je i Makedonija, a upravo na njenom pograničnom prelazu je bivša zadrugarka doživela neprijatnost.

Tara Simov se oglasila na svom Instagram profilu, gde se putem storija žalila svojim pratiocima kako nije uspela da pređe granicu sa Makedonijom jer joj je istekao test na korona virus. Zbog situacije sa koronom, graničari traže test koji nije stariji od 72 sata. Međutim, Tara je malo kasnije krenula na put pa je njen test istekao samo tri sata pre nego što je stigla na granicu.

Simova je poručila da se graničari nisu sažalili što je u šortsu, majici i papučama već da su je vratili nazad. Nakon ove neprijatne situacije, bivša zadrugarka je našla smeštaj u Vranju. Istakla je da niko ne treba da misli da je jači od zakona i da se pravila moraju poštovati, verovatno kriveći sebe što nije ranije krenula na put.

Ubrzo se bivša zadrugarka predomislila, pa je obrisala storije sa svog profila. Međutim, već je bilo kasno jer su mnogi čuli šta je imala da poruči.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.