OVU TAJNU SU ČUVALI SKORO 4 DECENIJE! Žikina Dinastija zamalo da ne bude snimljena, a razlog je NJIHOVA SVAĐA!
Foto: Printskrin: Youtube/Dejan Brankovic

au

OVU TAJNU SU ČUVALI SKORO 4 DECENIJE! Žikina Dinastija zamalo da ne bude snimljena, a razlog je NJIHOVA SVAĐA!

Sve je bilo dogovoreno - pronađen novac, odabrane lokacije i potpisani ugovori s glumcima, ali početak snimanja se odlagao nekoliko puta

Objavljeno:

Vest da se snima nastavak kultnog filma "Žikina dinastija" obradovala je sve. "Luda godina" je nastavak, ali i takozvani reboot "Žikine dinastije", odnosno nastaviće priču Žikinog unuka Miše, koga će kao i u originalu igrati Nikola Kojo.

I dok s nestrpljenjem čekamo nastavak, podsećamo vas koliko je malo falilo da ne doće do snimanja superpopularnog filmskog serijala "Lude godine".

foto: Printscreen

Scenario za "Žikinu dinastiju" Zoran Čalić je napisao krajem 1984. Već početkom naredne godine počele su pripreme za snimanje novog nastavka superpopularnog filmskog serijala "Lude godine".

Sve je bilo dogovoreno - pronađen novac, odabrane lokacije i potpisani ugovori s glumcima, ali početak snimanja se odlagao nekoliko puta.

Zbog previše posla, glavni glumac Dragomir Bojanić Gidra (Žika Pavlović) nije mogao da odvoji mesec i po za snimanje Žikine dinastije. Odlaganje snimanja ozbiljno je dovelo u pitanje realizaciju ne samo "Žikine dinastije" već celog nastavka serijala Ludih godina.

foto: Printskrin: Youtube/Saska Karan

"Gidra je te 1985. snimio sedam, osam filmova. Nije znao gde će pre, jer je igrao i neke predstave u pozorištu", ispričao je tvorac "Ludih godina", reditelj Zoran Čalić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.