MA ŠTA JE BRE OVO? Ivanu Šopić bukvalno niko ne prepoznaje pre plastičnih operacija, isplivala šok slika! (FOTO)
Ivana Šopić, Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

HM...

MA ŠTA JE BRE OVO? Ivanu Šopić bukvalno niko ne prepoznaje pre plastičnih operacija, isplivala šok slika! (FOTO)

Doktore, hvala ti...

Objavljeno: 13:22h

Sinoć je u kasnim satima "Zadrugu 3" napustila još jedna finalistkinja. Ovoga puta na iznenađenje mnogih i potpuno neočekivano, to je bila kontraverzna Ivana Šopić.

Nakon što je presudnim glasovima publike nauvek napustila Belu kuću, u duelu za izbacivanje bila je ni manje ni više nego sa svojom drugom polovinom, dečkom Stefanom Karićem.

Ivana se u ovogodišnjoj sezoni Zadruge proslavila između ostalog po ljubavnoj priči sa mladim Stefanom Karićem, te je njihova veza bila okarakterisana kao jedna od najstabilnijih u čitavoj Zadruzi. S obzirom na okruženje i vreme koje su proveli na velelepnom imanju, mnogi uticaji što iz spoljnog sveta, što od ostalih zadrugara, uzdrmali su njihovu mirnu luku, te je poslednjih nedelja bilo jako turbolentno u njihovoj ljubavi.

Šopićka je noćas napustila Šimanovce, a da li će ljubav između nje i Stefana Karića opstati i u spoljnom svetu, ostajemo da saznamo ukoliko već narednih dana.

Zadrugarka, veoma je zapažena u ovoj sezoni "Zadruge 3". Mnogi zadrugari su pokušali da se dočepaju Ivaninog srca i to upravo zbog njene lepote.

Međutim, Ivana nije uvek bila ovakva. Ona je, naime, uradila nekoliko (ne zna se pouzdano koliko), plastičnih operacija. Ovih dana je zbog istih imala par žučnih svađa sa zadrugarkom Ivom Grgurić.

Ovako je Ivana izgledala nekada:

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.