BORIO SE SA VETRENJAČAMA, A SADA JE GLAVNI FAVORIT ZA POBEDU! Mensurov prijatelj samo za Espreso otkrio OVO!
Foto: Printscreen

izjava nedelje

BORIO SE SA VETRENJAČAMA, A SADA JE GLAVNI FAVORIT ZA POBEDU! Mensurov prijatelj samo za Espreso otkrio OVO!

Kontakirali momka kome je Mensur poverio instagram profil pri ulasku, a koji je samo za Espreso.co.rs potpuno iskreno govorio

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Za svega tri dana u Zadruzi će se održati veliko super-finale, a jedan od glavnih favorita za pobedu je Mensur Ajdarpašić.

Tim povodom smo kontakirali momka kome je Mensur poverio instagram profil pri ulasku, a koji je samo za Espreso.co.rs potpuno iskreno govorio o tome zbog čega on treba biti pobednik ovog serijala.

"Ušao je kao anonimus, a za kratko vreme skreno pažnju na sebe i osvojio publiku, što je retko kojem rijaliti igraču pošlo za rukom. Mensur je crnogorski kik bokser i sportista koji je dobio priliku da pokaže svoju mentalnu sposobnost i do kraja se nosi sa pritiskom." - priča njegov prijatelj i dodaje.

"Ušao je u završnu fazu rijalitija i po svemu sudeći je glavni pretendent za osvajanje prvog mesta. Momak koji je prošao kroz 6 mesečnih kažnjavanja, kome su oduzeti svi honorari, preživljavao sa 95% malih budžeta,neko ko je najstrašnije vređan i osuđivan po svim osnovama pokušavajući psihološki da mu otežaju. Suštinski, igrao je sve vreme u nepovoljnim okolnostima i u stresu." - priča sagovornik i nastavlja.

"Besmisleno je bilo pretpostaviti da će biti u stanju toliko da trpi i da je toliko jak. Do kraja je ostalo jako malo, dosta starih zadrugara strateški orijentisani pokušavaju da svest naroda obrađuju po zakonima manipulisanja, a opozicione uši u kući obraduje svaki njihov zvižduk."- govori Mensurov instagram administrator i zaključuje.

"Mensur se pokazao da je višestruko talentovan,bezuslovno emotivan i iskren momak, koji ne zna da kalkuliše što je narod prepoznao i njegova pobeda je neminovna."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.