BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN ŽIVOTNO UGROŽEN! Organi mu otkazuju od alkohola
Foto: Happy tv printscreen

au

BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN ŽIVOTNO UGROŽEN! Organi mu otkazuju od alkohola

Bivši suprug Goce Tržan je u prošlosti već imao problema sa alkoholnim hepatitisom, koji prethodi cirozi jetre

Objavljeno:

Učesnik rijalitija "Parovi" Ivan Marinković već je nekoliko puta govorio o tome kako mu je zdravstveno stanje ugroženo zbog toga što godinama preteruje u piću.

Ivan se oglušio o savete lekara iako su mu rekli da će mu jetra otkazati i da je na korak do smrti. Kada jetra, kao organ, otkaže, morao bi da ide na transplantaciju, a obzirom na to kakvo je stanje u Srbiji, morao bi da ide na listu čekanja i pitanje je da li bi došao na red pre nego što bude kasno.

foto: Printscreen

- Mesecima se trudio da piće svede na minimum, pa su ga i cimeri u vili i fanovi napolju hvalili i hrabrili da je konačno počeo da se popravlja. Međutim, on je sada shvatio da njegova veza sa Jelenom propada i da nema budućnost, pa mu je zbog toga krivo. Kad god bi se našao u bedaku zbog toga, on bi u šoljicu za kafu sipao vinjak i tako pio krišom dok traje emisija. Uroš Anđelić je to primetio, pa mu je skrenuo pažnju da je opet počeo da se opija, ali ga Ivan nije slušao i pravio se lud - otkriva izvor dobro upućen u dešavanja u vili. Ivan je bio na lekarskom pregledu, koji mu je produkcija omogućila, pa su ga doktori opet upozorili da nikako ne sme da pije alkohol jer mu je jetra ozbiljno ugrožena.

Bivši suprug Goce Tržan je u prošlosti već imao problema sa alkoholnim hepatitisom, koji prethodi cirozi jetre.

(Espreso.co.rs / Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.