NEVIĐENI SKANDAL U ZADRUZI! Mina visi na ogradi želi kući, Mensur napravio opšti haos!
Foto: printscreen

šook

NEVIĐENI SKANDAL U ZADRUZI! Mina visi na ogradi želi kući, Mensur napravio opšti haos!

Pre toga smo se pomirili, bilo je sve super, legli smo da spavamo

Objavljeno:

Odmah na početku emisije ,,Pitanja novinara" Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali su priliku da reše problem koji je nastao zbog Davida Dragojevića, a onda je usledio i raskid.

foto: Printscreen

Ništa se nije dogodilo, ako postoji mogućnost, ne bih ni komentarisao. Neka situacija, ja sam se tu malo, pomirilo smo se pre emisije i hteo sam da pružim šansu, da probamo, da vidim kako će to da ide. Nakon toga se tu nešto izdešavalo. Malo je pre mene ustala, šminkala se i obavljala je svoje poslove, sređivala se. U tom momentu je samo David bio u kuhinji. Ovo nema veze sa njim, ali ima sa njom. Evo, koliko već dana, verovatno i mesec i dva dana se ne dešava, ne prebacujem, ali ne možeš me praviti budalom. Ona je pitala Davida da li je slobodan WC, a ona ne zna sama da ode da vidi. I non-stop se tu vrtela, pa je tražila so. Žao mi je Dušice, hteo sam da probamo, ponela me strast dok smo bili u krevetu. Ne znam stvarno šta radi. Ona je i do sada komunicirala, ja to nisam zamerao u jednom periodu, ali kada vidim sa njene strane da ima neku nameru, onda je tako... Razumeš? - tvrdio je Mensur.

Pre toga smo se pomirili, bilo je sve super, legli smo da spavamo. Ja sam rekla da ću da se šminkam, ja sam otišla do Jelene da uzmem cigaretu, vidala sam da se Marko kupa u kupatilu i nisam htela da budem u istoj prostoriji sa njim i pitala sam Davida da li ima nekog. Posle sam otišla da pojedem jedno jaje, pitala sam Davida da li ima so, pre toga je u kupatilu je bilo, on je prokomentarisao za meso da li će mu se odlediti. Ja sam uzela jaje i razbila, pitala sam Davida da li ima soli, otišla sam da uzmem, on je ustao nervozan. Ana nije spavala, bila je budna i to je cela situacija, a posle razgovora sa Jelenom, on je raskinuo sa mnom. Ja zaista neću ovo, ne mogu da verujem da si ti meni ovo zamerio - ispričala je Mina.

Neka plače, sad sam 100% siguran da se nećemo pomiriti nikada više! Izvini brate što te brukam! Ovo je najlukaviji rijaliti igrač, najpodliji - prokomentarisao je Mensur.

Ona je počela da urla po Zadruzi, a onda je pohrlila na ogradu kako bi pobegla kući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.