IVANA KRUNIĆ RASKINULA SA ČOLAKOM UŽIVO KADA JU JE NAZVAO IZ ZADRUGE: Ovo je ceo prenos, sve mu sasula u lice!
Foto: printscreen

zadruga 3

IVANA KRUNIĆ RASKINULA SA ČOLAKOM UŽIVO KADA JU JE NAZVAO IZ ZADRUGE: Ovo je ceo prenos, sve mu sasula u lice!

Jelena Pešić, Nikola Orozović, Bane Čolak i Bora Santana su nagrađeni od strane Velikog šefa zbog odlične organizacije proslave Vaskrsa u Beloj kući

Objavljeno:

Prva je poziv dobila Jelena, a za njom i Bane koji je razgovarao sa Ivanom Krunić. Pevačica je uživo u programu raskinula sa Čolakom, zbog čega je on ostao u šoku.

foto: Printscreen

- Kako si? Bane, ja se nadam da si okej i da ćeš biti okej posle ovoga... Ovako, pregledala sam sve klipove. U slučaju da me to ne interesuje, trebalo bih da se zapitam da li me interesuje bilo šta za moj život. Niko nije uticao na mene, sama sam odlučila kada sam videla šta si ti napravio od mene unutra. Prva dva dana sam se i te kako borila da ljudima dokažem da nisu u pravu - govorila je Ivana.

- Obećavala si mi decu! - izjavio je Čolak.

- Ja nisam mogla da poverujem da sam mogla da poverujem u laži koje si ti meni rekao. Apsolutno vidim da si ti u meni video osobu kojom možeš da manipulišeš. Uvek si namerno želeo da me napadaš želeći da izazoveš moju empatiju. Kad god je meni bilo teško, ti si okretao da tebi bude teško. Kad god je meni bilo teško, ti si okretao da je tebi teško - pričala je Ivana ne dozvoljavajući Banetu da progovori, pa nastavila:

- Nemoj da mi upadaš u reč. Ti si mene ubedio da je cela kuća protiv mene, ti si na sve načine ubacio paranoju u mene - govorila je besno Ivana.

- Ko ti je sve to rekao, mama ili tata? Treba da te bude sramota to što kažeš - rekao je Bane besno i završio razgovor sa Ivanom, spustivši joj slušalicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.