HAOS NA LUNINOM ROĐENDANU! Anabela se u pismu "odrekla" ćerke, Savo "provocirao" Marka pesmom, Đoganijeva PLAKALA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

HAOS NA LUNINOM ROĐENDANU! Anabela se u pismu "odrekla" ćerke, Savo "provocirao" Marka pesmom, Đoganijeva PLAKALA

Luni Đogani mnogo toga se dogodilo za kratko vreme, zbog čega je bila veoma emotivna za svoj rođendan.

Objavljeno:

Naime, majka Anabela poslala joj je dirljivu čestitku, pa se na vratila pojavio njen najbolji drug, a onda je Marko Miljković napravio "lom".

"Želim ti srećan rođendan, danas slavim tvoj život. Celog života sam se trudila da ti ispunim sve želje, a nisam znala da ti je najveća želja da kroz život ideš bez mene... Šaljem ti posteljinu za slatke i mirne snove". pisalo je, između ostalog, u čestitki koju je Anabela uputila Luni za rođendan, a koju ona nije želela da pročita pred zadrugarima na svom slavlju.

foto: Printscreen

Kasnije je ušao Savo Perović kao specijalan gost na Luninoj proslavi, a Marko se na pevača naljutio kada je hteo da otpeva pesmu koju je Luna svojevremeno posvetila Slobi Radanoviću.

"Prekinuo sam mu pesmu, njemu to ne treba u životu kao tvom prijatelju, svi dobro znamo šta ta pesma znači. Ispoštovao sam ga, pružio mu ruku zbog tebe, ali to ne može da peva", rekao je Marko.

"Ali ta pesma je deo njegovog repertoara, svi pevaju tu pesmu", pravdala je Sava Luna.

Nakon nekoliko trenutaka, Miljković je ponovo prišao Đoganijevoj i izvinio joj se, ali ne i pokajao zbog svog postupka.

foto: Printscreen

"Bacio sam tortu, prekinuo sam pesmu, sve ću da uradim što mi se ne sviđa. Neću da me neko provocira", govorio je Miljković.

Luna se na kraju naljutila na Marka koji je saslušao Jelenu Pešić koja mu je pridikovala zbog ponašanja, a nju nikada ne sluša.

"Hoćeš li da ja nađem ovde druga, pa da mi pridikuje, kao što si ti našao drugaricu? Ja nemam prava kao tvoja devojka da ti kažem ništa", istakla je Đoganijeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.