GEORGIEV OPET URNISAN OD ALKOHOLA: Željko Vasić sedeo u KRILU MORTUS PIJANOM Vladi (VIDEO)
Foto: Printscreen

SKANDAL

GEORGIEV OPET URNISAN OD ALKOHOLA: Željko Vasić sedeo u KRILU MORTUS PIJANOM Vladi (VIDEO)

Vlado Georgiev se neko vreme nije pojavljivao u javnosti i nije pravio skandale po starom dobrom običaju, međutim, preksinoć je ponovo pokazao zbog čega važi za jednog od najvećih boema na estradi.

Objavljeno:

Georgiev je došao na proslavu rođendan Radija S, gde se obeznanio od alkohola zajedno sa kolegom Željkom Vasićem, te su se zajedno latili mikrofona.

Naime, Vlado je na proslavu u jedan prestonički restoran došao u sitne sate, onda kada je bio siguran da nikoga od kolega neće sresti na crvenom tepihu. Zajedno sa nevenčanom suprugom Milicom Samardžijom smestio se za jedan od skrivenijih stolova misleći da će ostati neprimećen.

- Vlado i Milica su sedeli u mraku, izgleda da im je odgovaralo da ih niko ne vidi. Željko Vasić je baš ušao u čašu, pa je, čim je primetio svog drugara, prišao stolu i počeo da mu peva. Seo mu je u krilo i zapevao. Barba je bio vidno iznenađen jer se nije nadao ovom potezu, ali prihvatio je šalu svog kolege.

Željko Vasić peva Vladi Georievom?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Kako su ga pogađale pesme, sve vreme je palio cigaretu za cigaretom, ispijao pivo naiskap i nesvesno pravio grimase koje su zasmejavale većinu prisutnih. Georgiev je očigledno zaboravio kako je svojevremeno izjavljivao da je ostavio piće jer mora da se uozbilji - naveo je izvor sa lica mesta i objasnio da je njegovoj nevenčanoj supruzi bilo neprijatno zbog njegovog ponašanja.

- Dok je pijani pevač pevao i sipao jednu za drugom, njegova lepša polovina bila je suzdržana. Očigledno joj je smetalo što je Vlado obeznanjen od alkohola, ali nije želela da napravi scenu. Kada je već bio u vidno alkoholisanom stanju posle desetog piva i kutije cigareta, Georgiev i Milica su se lagano pokupili i otišli da niko ne primeti. Željko Vasić je nastavio da peva, samo ovoga puta bez podrške kolege i drugara - kaže izvor za Srpski telegraf.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.