ALEKSANDRA PROGOVORILA O OCU I ČABARKAPI: Karađorđe je inicirao ceo događaj, dečko Peca TRPI PONIŽENJE!
Aleksandra Subotić, Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju!

ALEKSANDRA PROGOVORILA O OCU I ČABARKAPI: Karađorđe je inicirao ceo događaj, dečko Peca TRPI PONIŽENJE!

Aleksandra Subotić je samo za "Espreso.co.rs" progovorila o temama koje su za javnost ostale pod velom misterije. Rešila da ništa ne sakrije!

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je definitivno jedna od naših najvećih rijaliti zvezda, iako nikada nije pobedila i završila na prvom mestu, ćerka Ljube Pantović je uvek bila visoko plasirana, preko "Snajki" i "Parova", do "Zadruge".

foto: Filip Plavčić

Aleksandra važi za velikog provokatora, a osim porodičnih drama, uspela je čak da zavadi i dva brata Davida i Dejana Dragojevića. Seksi fotografije, ludovanje, veza sa Davidom Dragojevićem, nešto je čemu je Aleks dala lični pečat.

Ipak, da je to ostalo iza nje gledaoci "Zadruge 2" su mogli da vide u ovoj sezoni, kada je preživela izdaju od Dragojevića i Ane Korać.

foto: Filip Plavčić

Danas se Subotićeva okrenula svom novom dečku Peci Vijagri i svojoj ćerkici Magdaleni, koju je dobila sa kontroverznim Aleksandrom Čabarkapom, koji se u to vreme viđao sa njenom majkom.

Mnogima nedostaju Aleksandrine provokacije, fotke na kojima više otkriva nego što pokriva.

- Moj dečko je protiv toga da se slikam i snimam, želi da čuvam našu intimu. Ja se slikam čak i kada krenem do wc-a, u toaletu, volim to, volim da se slikam u svakom trenutku. Moj život je zanimljiv, hvata me panika kada postane dosadno - počela je Aleksandra za "Espreso.co.rs".

Aleks je za "Espreso.co.rs" otkrila i jedan vrlo zanimljiv detalj, a to kako njen otac, dobro poznati Karađorđe Subotić, želi da se ona pomiri sa ocem svog deteta, odnosno pomenutim Čabarkapom. Subotićeva se samo za naš portal pojadala kako Peca gleda na to, i progovorila o poniženju koje to nosi.

Ali to nije sve, šta je sve priznala bez imalo ustručavanja Aleksandra Subotić, možete pogledati samo na našem video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.