KIJA I SLOBA KAO FILIP KAPISODA I KSENIJA PAJČIN! Ovo može da se završi KOBNO, Kija mora u ZATVOR!
Foto: Damir Dervišagić

TRAGEDIJA NA VIDIKU

KIJA I SLOBA KAO FILIP KAPISODA I KSENIJA PAJČIN! Ovo može da se završi KOBNO, Kija mora u ZATVOR!

Evo šta bi po njemu moglo da se dogodi!

Objavljeno:

Pevačica Kija Kockar je navaodno pre četiri dana nasrnula nožem na svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića.

Kako navodi izvor blizak tužilaštvu Prvog osnovnog suda u Beogradu, slučaj će bitgi iznet pred tužioca početkom sledeće nedelje, a zbog navodnog korišćenja oružja, pevačica bi mogla da dobije i zatvorsku kaznu.

- Pošto je učesnica rijalitija u napadu na muža koristila nož, to može da se klasifikuje kao pokušaj ubistva. Ipak, pošto su Slobi konstatovane lakše telesne povrede, ona će verovatno biti kažnjena za drugo krivično delo. Naime, zbog pretnje opasnim oružjem Kiji preti i do tri godine zatvora - kaže izvor.

foto: Printscreen

Naime, Slobodan Radanović ne želi da je tuži, ali policija je izašla na teren i sve zabeležila, a dokle god postoji snimak ili zapisnik, njegovo odustajanje od tužbe, pada u vodu.

Kija je prema pisanju Alo novina i ranije imala običaj da digne ruku na Slobu, dok su još bili u braku.

- Njihov brak je oduvek bio turbulentan. Često su se samo svađali, a nije im bilo strano ni da se potuku. Sloba joj nikad nije udario, ali bi je često odgurnuo, kako ne bi trpeo da ga udara po glavi ili licu - kaže izvor za "Alo".

Navodno je Kija imala napade besa najviše vikendom kada Sloba nastupa, bacala je stvari po kući, udarala ga kada dođe sa nastupa. Uvek je bila ljubomorna i to nije mogla da sakrije.

foto: Printscreen

- Prijatelju je nakon razvoda priznao da je od bivše trpeo i fizičko i psihičko nasilje, zbog čega se čudio što su nakon razvoda ostali u kontaktu, ali znao je da je ona ljubomorna - kaže izvor i dodaje da su se pre napada poslednji put posvađali na parkingu kada ga je napala, a onda su raspravu nastavili iza zatvorenih vrata.

Ovaj obrazac ponašanja ona je primenjivala i u Zadruzi kada ga je pljuvala i nazivala raznim pogrdnim imenima.

Psihijatar Jovan Marić zabrinut je zbog ovakvog ponašanja Kije Kockar, jer kako kaže plaši se da ne završe tragično kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. Kada je čuo da se ovo dogodilo između Kije i Slobe, podseća na zločin iz 2010. godine kada je maneken Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim i sebe.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.