JEZIVA OSVETA SNAJKE: Dalila odnela Biljanine NOKTE kod HODŽE da joj baca VRADŽBINE da UMRE! Odvojila ju je od sina
Dalila Dragojević, Biljana Dragojević, Foto: Printscreen Youtube

CRNA MAGIJA

JEZIVA OSVETA SNAJKE: Dalila odnela Biljanine NOKTE kod HODŽE da joj baca VRADŽBINE da UMRE! Odvojila ju je od sina

Dalila je otišla i korak dalje

Objavljeno:

Učesnica "Zadruge 3" Dalila Dragojević pomoću crne magije razdvojila je muža Dejana od majke Biljane Dragojević, sa kojom već dve godine nije u kontaktu. Netrpeljivost između Dalile i Biljane počela je otkako je ona 2017. godine u rijalitiju "Parovi" stupila u vezu sa njenim sinom Dejanom. U samom startu Biljana je pokazala da ne voli Dalilu, što je ova nakon nekoliko meseci iskoristila i osvetila joj se preko sina.

Kako Rijaliti saznaje, Dalila je upućena u to da postoje hodže koje se pod izgovorom da je u pitanju vera bave crnom magijom, te se obratila jednom kako bi uspela da zada Biljani najveći udarac i zauvek je odvoji od sina Dejana. Sve do tada Dragojević i majka su imali dobar odnos i veoma su bili bliski, a nakon vradžbina on ne želi više ni da čuje za nju.

foto: Sonja Spasić

- Biljana je prva pogrešila kada je na sva usta blatila Dalilu i kada je javno govorila da ne želi snajku koja nije iz hrišćanske porodice. To je ovu jako povredilo, kao i brojne uvrede koje je Biljana javno iznosila na njen račun. Dalila se danima raspitivala kako da zagorča Biljani život i na kraju je odlučila da je udari tamo gde najviše boli, a to je svakako njen sin - priča dobro obavešten izvor i nastavlja da otkriva čime se sve Dalila služila kako bi postigla svoj cilj.

- Dalila je dovela hodžu u svoj dom i u dogovoru sa njim ona je Dejana skroz okrenula protiv majke. Evo, on već dve godine ne želi da čuje za Biljanu, a to je sve uradio sihir, inače najteži oblik crne magije. Ukoliko vam neko postavi sihir, razoriće odnose u vašoj porodici, nećete imati napretka u jednoj ili u svim sferama života i ono najgore - može izazvati realnu psihičku ili fizičku bolest - navodi dobro upućen izvor.

foto: Printscreen

Osim što je postavila sihir i razorila odnose u porodici Dragojević, Dalila je otišla i korak dalje:

- Ona je sakupila Biljanine isečene nokte i odnela jednoj vračari da je ugata da se razboli i na kraju umre. Ovo je veoma opasan vid magije i zaista retko ko se iščupa iz ovakvih vradžbinskih kandži. Crna magija je sama po sebi strašna, a vradžbine koje prizivaju smrt su zaista opasne i mnogi su govorili o tome da su se obistinile - objašnjava izvor i dodaje:

- Biljanu su prijatelji savetovali da ode da joj neko skine crnu magiju jer su čuli da se Dalila bavi takvim stvarima, a i neverovatno je da se sin bez posebnog razloga okrene protiv majke i da je izbriše iz života. Takođe, Biljana je od tada često bolesna i ima zdravstvene probleme, što je dokaz da joj je Dalila radila o glavi. Ipak, Biljana ne veruje baš u te stvari, tako da još uvek nije potražila pomoć.

foto: Damir Dervišagić

Podsećamo, Dalila i Dejan upoznali su se u rijalitiju, a ubrzo nakon rijalitija su se i venčali. Pokušali su da izglade već narušene odnose sa Biljanom, ali je ona odbijala da bude u dobrim odnosima sa Dalilom, što je rezultiralo time da su Dejan i Dalila započeli samostalan život i presekli svaku vezu sa Dragojevićevom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Biljanom kako bismo proverili ove navode, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Bonus video

LEPOSAVA KONAČNO ODGOVORILA MILJANI KULIĆ!: A poruku koju joj je poslala je HIT!

(Espreso.co.rs/ Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.