NINA SENIČAR NAPUŠTA RTS: Na njeno mesto dolazi BRUTALNA CRNKA! Možete li da pogodite ko je?
Nina Seničar, Foto: Damir Dervišagić

promene na rts-u

NINA SENIČAR NAPUŠTA RTS: Na njeno mesto dolazi BRUTALNA CRNKA! Možete li da pogodite ko je?

Trudnica odlazi na odmor!

Objavljeno:

Kviz “Ja volim Srbiju” je za kratko vreme osvojio srca publike, te će se mnogi obradovati što će od oktobra ponovo imati priliku da gledaju poznate koji odgovaraju na pitanja iz opšte kulture.

Kako “Blic” saznaje, umesto Nine Seničar, koja bila domaćin ovog televizijskog projekta, naći će se poznato TV lice Dragana Kosjerina.

- Dugo su trajali pregovori o povratku ovog kviza na male ekrane, te su se čelni ljudi RTS-a dogovorili da snimanje kviza počne već u septembru, a planirano je da se čitava sezona snimi do kraja godine. Standardna pravila kviza se neće menjati. Šest poznatih ličnosti podeljenih u dva tima, na čelu sa kapitenima, kroz znanje, zabavu i raznolike igre zajedničkim snagama će se boriti za pobedu. Svaka igra je vremenski ograničena, laka i zabavna. Poenta produkcije ovog kviza nije da pokaže nečije neznanje već da na jedan zabavan način izazovu samo lepe uspomene i podsete sve nas zašto volimo našu zemlju - priča izvor blizak produkciji, i dodaje:

Dragana Kosjerina
Dragana Kosjerina foto: Printscreen/Instagram/dragana.kosjerina

- Dosta se razmišljalo o tome ko bi mogao da bude voditelj ovog formata. Predložene su Kristina Radenković i Dragana Kosjerina, dobro poznata lica RTS-a. Međutim, kako je Kristina na trudničkom bolovanju, odluka je pala na Draganu. Urađeno je probno snimanje sa voditeljkom i shvatili su da je ona ono što su tražili. Dragana je odmah pristala da bude deo ovog kviza i veoma se raduje novim poslovnim poduhvatima.

Sa RTS i iz “Emoušena”, u čijoj produkciji se snima ovaj kviz, nisu želeli previše da pričaju o ovom projektu.

- Ovo je kviz zbog koga ćete sigurno još više zavoleti Srbiju. Upoznajmo našu zemlju kroz zabavu, igru i pesmu - poručuju iz “Emoušen” produkcije i Radio-televizije Srbije, koji zajednički realizuju ovaj TV projekat.

Okanović i Karajlić kapiteni timova

Svaka ekipa sastavljena od tri poznate ličnosti imaće svog kapitena, koji je četvrti član ekipe. Kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, i ove sezone će te uloge pripasti Nenadu Okanoviću i Neletu Karajliću. Oni će kroz humor i dobru zabavu voditi poznate ličnosti do poslednje igre u ovom kvizu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.