ŠAMAROM JOJ GLAVU OKRENUO, A ONA MU SVE OPROSTILA?! Suzanina drugarica OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA između Suzane i Mikija
Miki Đuričić, Suzana Perović, Foto: Printscreen

PALO POMIRENJE?!

ŠAMAROM JOJ GLAVU OKRENUO, A ONA MU SVE OPROSTILA?! Suzanina drugarica OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA između Suzane i Mikija

Zlata je priznala više nego što treba

Objavljeno:

Zlata Đurković je sinoć u emisiji "Narod pita" otkrila da se čula sa drugaricom Suzanom Perović, pa i u kakvom je odnosu sa Mikijem Đuričićem.

Tom prilikom, Zlata je priznala više nego što treba.

foto: Printscreen

- Nisam ja tu ništa spektakularno prikrivala, ona je ozbiljna žena, koja se zaljubila. Sve ono što se događalo, razlog je bila njena ljubav prema njemu. Ona oseća i dalje. Ona se nije povukla, bila je u problemu sa sobom. Mene nervira, zašto bih ja komentarisala bilo čiju ljubav? Ja tvrdim da ta žena nije nijednog trenutka "fejkirala" svoju ljubav prema Mikiju - rekla je Zlata u "Narod pita" i dodala:

foto: Printscreen Youtube

- Šta je u tom odnosu bilo pogrešno? I on je imao ružne reči i ona je imala ružne reči. Oni su meni top. Zašto da nisu? Ko smo mi da njima sudimo? Ja maksimalno osuđujem to (nasilje). Ljudi, iza svega stoji određeni razlog, povod, nervoza... Ja ne mogu da znam šta je tom čoveku bilo u glavi. Neki okidač je postojao. On je bio posesivan, imao je jako ozbiljne povrede kad se vratio. Nije smeo da se kreće. Vratio se zbog nje. Ona je okarakterisana negativno, kao da je pogrešila. Šta je pogrešila? Ništa. Ona je mogla da iskoristi to da bude žrtva. Rekla je da neće ni da ga tuži. Da nije bilo ljubavi, ona bi se predstavila drugačije. Ja sam kada sam je čula i videla, videla u njenim očima da je presrećna.

foto: Printscreen

- Porodica joj je bila podrška kada je izašla, bili su kada je izašla, nisu hteli da se eksponiraju. Oni svojoj majci žele sve najbolje. Pa i da je taj izbor Miki. Šta fali Mikiju. Imam informaciju, ali neću da vam dam. Kada budem kumovala, ja ću da kažem. Izvolite, dalje. Zovite Suzanu, pa je pitajte. Ja samo znam da je Suzana srećna - zaključila je Zlata.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Ljuba Pantović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media