JE L OVO ZABELA ILI RIJALITI?! U novu sezonu Parova i Zadruge ulaze SVE SAMI OSUĐENICI koji izbegavaju ZATVOR!
Kristijan Golubović, Božana Vujinović, Benjamin Spahović, Slađa Petrušić, Foto: Dragan Kadić, Printscreen Instagram, Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

HIT!

JE L OVO ZABELA ILI RIJALITI?! U novu sezonu Parova i Zadruge ulaze SVE SAMI OSUĐENICI koji izbegavaju ZATVOR!

Pored zvučnih estradnih imena, među učesnicima nove sezone naći će se i neki bivši učesnici koji će u rijaliti pravo iz zatvora

Objavljeno: 13:54h

Do početka treće sezone Zadruge i osme sezone Parova broji se sve sitnije, a svakodnevno isplivavaju imena potencijalnih učensika pomenutih rijaliti programa.

Pored zvučnih estradnih imena, među učesnicima nove sezone naći će se i neki bivši učesnici koji će u rijaliti pravo iz zatvora.

foto: Printscreen

Naime, Benjamin Spahović, bivši uečesnik Parova koji se nalazi u pritvoru zbog pljačke pumpe, uskoro će biti pušten na slobodu da čeka suđenje, a produkcija Hepi televizije ponudila mu je da bude zvezda osme sezone, što je ovaj momak rado prihvatio s obzirom na to da čim izađe napolje, on upada u probleme.

foto: Printscreen

Slađa Petrušić, koja je zbog prebijanja Jelene Golubović osuđena na šest meseci kućnog pritvora, prva je koja je potpisala ugovor s produkcijom Parova i kao takva postala prvi rijaliti učesnik s nanogicom, čime se i pohvalila na svom Fejsbuk profilu.

foto: Printscreen Instagram

Božana Vujinović, bivša devojka Ace Lukasa, prema pisanju medija nedavno je privedena u jednom luksuznom budvanskom hotelu zbog prostitucije. S obzirom na to da je to kap koja je prelila čašu, Božana je rešila da za veoma visok honorar, od 2.000 evra nedeljno, uđe u vilu Parova kako bi sprala ljagu sa svog imena.

foto: Printscreen Youtube

Kristijan Golubović, koji se trenutno nalazi u zatvoru, takođe se našao na listi potencijalnih učesnika rijalitija. Naime, s obzirom na to da je Kristijan odslužio već dve trećine kazne, ako mu sud dodeli uslovni otpust, Golubović će se u septembru useliti na imanje u Šimanovcima. Ipak, ukoliko ne dobije uslovni otpust, Kristijan će se na slobodi naći najkasnije u aprilu 2020., te će moći da se pridruži zadrugarima, s obzirom na to da rijaliti traje devet meseci.

foto: Damir Dervišagić

Ovoj listi zatvorenika samo fali da se pridruži Miki Đuričić, koji je osuđena na godinu dana nošenja nanogice zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u Zadruzi.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Aleksa Savić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.