NAJPOPULARNIJI TURSKI GLUMAC ULAZI U PAROVE: Produkcija mu obezbeđuje POSEBNE USLOVE da bi lomio ŽENSKA SRCA!
Parovi 8 samo što nisu startovali, Foto: Print Screen Youtube

POKORIĆE SRBIJU

NAJPOPULARNIJI TURSKI GLUMAC ULAZI U PAROVE: Produkcija mu obezbeđuje POSEBNE USLOVE da bi lomio ŽENSKA SRCA!

Čini se da je produkcija rešila da od osme sezone napravi pravi spektakl

Objavljeno:

Kada je konkurisao za ulogu u seriji, niko nije mogao ni da pretpostavi da će dobiti jednu od zapaženijih uloga! Ubrzo nakon samo jedne epizodne uloge, dobio je mogućnost da nastavi saradnju sa najpoznatijom turskom produkcijom! Dok čeka da počne sa realizacijom novih projekata, produkcija srećne televizije ulaze maksimalne napore kako bi se jedan od najpopularnijih glumaca u Turskoj upravo našao u velelepnoj vili u Zemunu!

foto: Printscren

- Produkcija Happy televizije ne žali novac kako bi svojim vernim gledaocima priredila pravi spektakl! Primetili su da je on veoma popularan u Srbiji, i ulažu maksimalne napore kako bi uspeli da se dogovore sa njim i njegovim menadžmentom oko uslova za njegovo učešće u jednom od najpopularnijih rijaliti formata! - priča izvor blizak produkciji.

foto: Printscreen Instagram

- Spremni su da mu obezbede i prevodioca koji će biti na raspolaganju 24 sata dnevno, kako ne bi postojala jezička barijera! Pored toga njemu bi bili dostupni i batleri, frizeri, apsolutno sve pogodnosti koje je produkcija spremila za nove učesnike! Ukoliko treba spremni su da mu naprave i posebnu spavaću sobu koja bi bila samo njegova! - rekao nam je naš izvor.

Čini se da je produkcija rešila da od osme sezone napravi pravi spektakl, pa ne treba da čudi što ulažu maksimalne napore kako bi se Nevzat Can Rüzgar našao na listi takmičara!

Bonus video

OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ! Gađao Miću nogarom od stolice, a onda i flašom! Umalo voditeljki da razbije glavu, a OVO JE NJEGOVA REAKCIJA?! Navukao gnev naroda!

(Espreso.co.rs/ Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.