E, OVO SE ZOVE DEVETI KRUG PAKLA: Siniša dobio ZABRANU PRILASKA, ali Dragana NIGDE NE MRDA bez OVE OSOBE!
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

UŽAS

E, OVO SE ZOVE DEVETI KRUG PAKLA: Siniša dobio ZABRANU PRILASKA, ali Dragana NIGDE NE MRDA bez OVE OSOBE!

Siniša je od Dragane tražio razvod braka, puno starateljstvo nad sinom Jovanom i da mu Dragana plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara

Objavljeno:

Dragana Mitar prolazi kroz težak period u životu jer se bori za starateljstvo nad sinom Jovanom sa bivšim mužem Sinišom Dragutinovićem.

Bivša zadrugarka priznala je da je i na odmor u Crnu Goru morala da povede drugaricu Olju Bajrami, iako Siniša ima zabranu prilaska.

foto: Damir Dervišagić

- Ona svuda ide sa mnom, kako nikad ne bih bila sama, pravi je drug. Zabrana prilaska mu ističe sredinom avgusta, ali se nadam da će mu biti produžena - rekla je Dragana.

Siniša je od Dragane tražio razvod braka, puno starateljstvo nad sinom Jovanom i da mu Dragana plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara. Ona je tada odlučila da progovori o svemu.

foto: Printscreen

- Brakorazvodna parnica treba da počne sredinom novembra. On sada ima novu devojku, treba da uživa sa njom i ne znam šta mu ja smetam - rekla je Dragana.

Bonus video

OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ! Gađao Miću nogarom od stolice, a onda i flašom! Umalo voditeljki da razbije glavu, a OVO JE NJEGOVA REAKCIJA?! Navukao gnev naroda!

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.